GAL Siretul Verde – Apel de selecție Măsura 1/3A ”Scheme de calitate în teritoriul GAL Siretul Verde”

APEL DE SELECȚIE
– versiune simplificată-

Numărul de referință al sesiunii cererii de proiecte: M 1/3A – 1/2017

GRUPUL DE ACŢIUNE LOCALĂ SIRETUL VERDE anunță lansarea, în perioada 29 septembrie 2017 – 29 decembrie 2017, a sesiunii numărul 1 de cereri de proiecte pentru Măsura 1/3A ” Scheme de calitate în teritoriul GAL Siretul Verde”.

Data lansării apelului de selecție: 29. 09.2017

Măsura lansată prin apelul de selecție: M 1/3A “SCHEME DE CALITATE ÎN TERITORIUL GAL SIRETUL VERDE”

Beneficiari eligibili:

• Fermieri (cu excepția persoanelor fizice neautorizate) si grupuri de fermieri legal constituite care îşi desfăşoară activitatea agricolă pe teritoriul României si care participă pentru prima dată la scheme de calitate pentru produse agricole şi agroalimentare;

• Grupuri de producători (Ordonanta Guvernului nr. 37/2005 privind recunoasterea si functionarea grupurilor si organizatiilor de producatori, pentru comercializarea produselor agricole, cu completarile si modificarile ulterioare)

Fonduri disponibile și suma maximă nerambursabilă care poate fi acordată pentru un proiect:

Fondul total disponibil pe M1/3A este de 29.366 euro.

Suma maximă nerambursabilă care poate fi acordată pentru un proiect: plata unică anuală de 2936,6 euro/ an/ exploataţie pe o perioadă de maxim 5 ani.

Data limită de depunere a proiectelor: 29 decembrie 2017

Locul și intervalul orar în care se pot depune proiectele:

Depunerea proiectelor se va face la sediul Asociației GAL Siretul Verde din comuna Garoafa, str. Garoafei nr. 1, județul Vrancea, de luni vineri , în intervalul orar 10.00 – 14.00.

Informații detaliate privind accesarea și derularea măsurii M 1/3A “SCHEME DE CALITATE ÎN TERITORIUL GAL SIRETUL VERDE” sunt cuprinse în Ghidul solicitantului, disponibil pe site-ul GAL, www.siretulverde.ro.

Date de contact pentru informații suplimentare: Tel/fax: 0237/702 100, Tel: 0736 618 242, e-mail: gal@siretulverde.ro, www.siretulverde.ro.

Varianta pe suport tipărit a informațiilor detaliate aferent măsurii M1/3A poate fi consultată/ridicată de la sediul asociației din comuna Garoafa, str. Garoafei nr. 1, județul Vrancea.

ASOCIAȚIA GAL SIRETUL VERDE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.