Futsal – Bogdan Stratulat, la naţionala de tineret a României!

Juniorul Progresului a primit convocarea pentru meciurile cu Ungaria. Bogdan Stratulat, talentatul fotbalist care a început de curând să joace futsal pentru Progresul Focşani, a atras atenţia specialiştilor prin prestaţiile sale din cele câteva jocuri în care a evoluat în Liga I.

La DJTS a venit, vineri, convocarea prin care Bogdan Stratulat este chemat la lotul Naţionalei de tineret pentru meciurile cu echipa similară a Ungariei care vor avea loc în deplasare, la 9 aprilie şi la Oradea, la 11 aprilie. Jucătorul focşănean urmează să fie prezent la Bucureşti, la lot, la 7 aprilie.

Pentru fostul căpitan al Selecţionatei de fotbal U 16 a Vrancei este ocazia neaşteptată, dar mai mult decât onorantă şi promiţătoare, de a-şi arăta calităţile deosebite şi pentru futsal şi de a merge pe un drum pe care îl pot aştepta mari satisfacţii. Din acest moment îşi este propriul decident al viitorului în sport.

Şi dacă va şti să-şi gestioneze marele talent şi timpul între şcoală, sport şi alte îndeletniciri şi să valorifice şansele de realizare care i se vor oferi, atunci Bogdan Stratulat va fi un nume important în futsalul românesc. Cum nu este exclusă nici împlinirea sa în fotbalul mare!
Deocamdată, îi doresc lui Bobo tot ce îşi doreşte şi el! Şi îi urez să arate la Naţionala României că-şi merită locul acolo! (Sport Vrancean)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.