FOTO: Propagandă homosexuală în noile reclame? Doi bărbați cu doi băieței în brațe, în imagini promovate pe internet.

Imaginile cu mama și tata din reclamele unui cunoscut brand de pamperși au fost înlocuite cu doi bărbați care țin în brațe doi băieței.
Acest lucru a stârnit nemulțumirea foarte multor români care au postat comentarii în sensul că se promovează homosexualitatea în mod subversiv și, implicit, adopția de copii de către homosexuali.

În alte țări, s-a început la fel. Mai întâi imagini care păreau nevinovate, apoi parteneriatele civile între homosexuali, urmate de aprobarea căsătoriilor gay și în final adopția de copii. Cam 10 ani a durat în medie tot procesul. România este vizată și ea, chiar dacă extrem de mulți români nu-și dau seama de pericol” – unul din comentariile unui cititor.

One Response to FOTO: Propagandă homosexuală în noile reclame? Doi bărbați cu doi băieței în brațe, în imagini promovate pe internet.

  1. Mircea 19/12/2018 at 14:57

    Ai pretentii de jurnalist, dar esti un propagandist obosit. Oricat de mult incerci sa pari altfel, atitudinea ta e fix de pesedist. Ar trebui sa iti pui numele “Vrancea Propaganda”, nu vranceamedia. Rusine!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.