FOTO: Misăilă, îți place cum sunt primite delegațiile sportive la Sala Polivalentă?

Focșani, imagini din spatele Sălii Polivalente și de la intrarea în Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Vrancea, zonă extrem de frecventată de sportivii care vin din alte județe la competițiile organizate în Sala Sporturilor. Aceeași situație deplorabilă este și în partea cealaltă a sălii, de ani de zile investițiile în infrastructura zonei fiind aproape egale cu zero. Sala Polivalentă este una din cărțile de vizită ale Focșaniului, lucru de care ar trebui să țină cont administrația PSD. (Leo M.)

One Response to FOTO: Misăilă, îți place cum sunt primite delegațiile sportive la Sala Polivalentă?

  1. RUGBY 27/01/2018 at 15:20

    Buna intrebare Dl.editor de ani de zile dupa vremea Prefectului astazi secretar de stat au spus ca vor moderniza stadionul Tneretului unde acolo veneau delegati din Franta si cind au vrut sa mearga la wc au vazut ca privata era in curte plina ochi .
    Primare dati afara din birou pe Iorga sa faca ceva pentru focsaneni nui mai trimeteti la Romi dupa voturi sa va fie rusine la toti in frunte cu seful vostru de partid acela care doreste din inima partidului sa va faca Spital Regional cu camere speciale pentru voi cu rang de 5 stele si noi cei prosti stam la rind la UPU cite 8 ore si dupe 8 ore se da un diagnostic pacientul a decedat rusine sa va fie latoti.
    Mre e Dumnezeu poate aude si vede si o sa va puna cip lcap sa va seteze si pentru oameni de rind.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.STIRI LIVE