FOTO: Hoții din casa solistului Ruslan Lazarin, filmați de camerele de supraveghere. Familia artistului este nemulțumită de modul în care polițiștii își fac treaba!

Mesaj postat pe Facebook de soția artistului Ruslan Lazarin, casa acestuia fiind călcată de hoți vineri seara, între orele 22.10 – 22.30:

”Poza asta aș fi vrut să o văd în ziare și pe facebook măcar o dată! Nu citeste nimeni statisticile Poliției despre furturi și violuri. Cifre care au în spate munca a 5-7 instituții importante ale statului, în tone de procese verbale. Nici nu empatizezi cu necazul omului. Sint sătulă de sfaturi. Și de “Hai, mă, …”

Vă rog să vă rămînă pe retină poza asta, acum cînd se vandalizeaza 3 case pe noapte. Nici eu n-am crezut că o să mi se întîmple, om normal cu o casă normală, nici sărac și nici bogat, salariat și întreprinzător, deopotrivă, ajut cum pot și mulțumesc de ajutor. Poate aș fi fost mai precaută! Poate azi rîdeam, și nu mă victimizam chircita într-un colț între pereții muncii mele.

Nu îndemn la panică! Nici nu caut publicitatea prin necazul meu. Nu spun că Poliția nu face, Jandarmeria nu face, Justiția nu face… Noi nu facem sau cam da, facem degeaba! Camerele de filmare, zise o necesitate a caselor noastre, dai o căruță de bani și imaginile nu sînt probă la Tribunal. Te uiți la hoț, spargi ecranul cu un dumnezeu și atât. Alarma?… poa’ să urle toată noaptea, hoțul stă la tv că oricum vecinul nu iese. I-e frică și lui. Ai poartă jmecheră?, treaba ta cu moftul tău, hoții mei au sărit gardul de doi metri jumate, ei n-au burtă. N-ai valută în casă, nu intră că ce să caute. Io-te a luat un știft de mobil ptr talciocul de azi. Și o chitară să-i țină de urât.

S-o crezi tu că-i de rîs. Nici de plîns. E de bocet cum se bocea mortu’ odată cînd nu era democrație. M-o fi urmărit? Zic că da, că prea… Nuuu !!! că au plecat la casa vecină cu 30 min înainte să parcăm noi, proprietarii. Ești confuz, incoerent, revoltat și violat, te dai curajos, viteaz, te umfli ca un veteran de război și te desumfli la fel de repede ca un fraier ce mă simt că nu știu încotro să apuc. Să dorm nu mai pot, liniștit- nu-s că tot îmi pare că mă așteaptă în bucătărie, duș nu fac decât asistat că dacă intră cînd curge apa și nu aud. Poliția? Știe! S-au scris 4 foiletoane PV, în paralel, 9 ore și m-a lăsat pe stand by. Ordinea Publică trece seara nițel așa de control. Și hoțul știe că lucrătorii nu coboară pe imaș că e geruț.
Melinda plînge după ghiozdan. Octavian vrea să se facă hoț că e tareee. Ruslan caută noi metode de protecție. Io, cuget liber. Înarmată de protecție și alarmată cu telecomandă.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.