FOTO: Gest incalificabil al Consiliului Național al Elevilor. CNE a cerut elevilor să nu scrie nimic la simularea de astăzi.

Gest incalificabil al Consiliului Național al Elevilor în ceea ce privește simularea de astăzi. CNE a cerut, nici mai mult, nici mai puțin, ca elevii din România să dea foile goale la simularea de astăzi, pe motiv că este nejustificată.

Încă o simulare nu ne va face nici mai stăpâni pe competențele noastre…”, este afirmația incredibilă de pe pagina de socializare a CNE. Cei care au avut o astfel de idee confundă examenele pregătitoare cu chestiuni care țin de problemele din sistemul de învățământ. Mai lipsește ca CNE să ceară boicotarea lucrărilor de control, a temelor pentru acasă, eventual a pregătirii pentru examene….

Același CNE s-a declarat în favoarea introducerii orelor de Educație Sexuală în școli și a spus, prin vocea președintelui său că pentru CNE nu reprezintă o prioritate faptul că se scot sau se reduc orele de Geografie și Istorie a României. Un popor care nu-și cunoaște istoria și țara este un popor fără orizont, un popor pierdut. Asta își doresc cei de la CNE? (A. M. Be.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.