FOTO. Desant liberal în localitățile Vrancei: Focșani, Adjud, Odobești, Mărășești și alte localități, luate la pas de către candidații PNL la europarlamentare

În ultimele două săptămâni, zeci de localități din Vrancea au fost împânzite de consilierii locali, municipali și județeni ai PNL Vrancea, pentru o campanie de informare cu privire la alegerile europarlamentare din 26 mai.

Permanent, după alegerile din 2016, consilierii liberali, fie ei municipali, locali sau județeni, au ieșit pe teren alături de alți membri PNL și au discutat cu oamenii, pentru a le prezenta toate proiectele făcute, toate amendamentele depuse și să preia de la cetățeni idei și sugestii. De câteva zile, suntem pe teren pentru a le vorbi oamenilor despre importanța prezenței la vot pe 26 mai”, a precizat senatorul Cătălin Toma, președintele PNL Vrancea.

PNL Vrancea este singurul partid din județ care are doi candidați pe lista națională în vederea alegerilor europarlamentare. Este o premieră. Pe de altă parte, pesediștii nu au curaj să iasă să vorbească vrâncenilor. Și-au bătut joc de România de când au preluat puterea în 2016. Asta este realitatea”, a declarat deputatul PNL Ion Ștefan, nelipsit de la multe din acțiunile de pe teren ale liberalilor vrânceni.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.