Fotbal – Candidatul Vasile Avram a fost la Polivalentă!

Vasile Avram, unul dintre candidaţii la preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal, a fost, vineri seara, la Focşani unde s-a întâlnit cu oameni de fotbal din municipiu. A asistat şi la minifotbal, la Polivalentă, în timpul semifinalelor Cupei Vrancei, însoţit de preşedintele AJF, Dan Dumitru.

Într-o scurtă întâlnire cu ziarişti de sport prezenţi la semifinale, Vasile Avram, vrâncean, originar din Rugineşti, cu armata făcută în Focşani, în una dintre unităţile de pe Bulevardul Bucureşti, a spus că se aşteaptă la susţinerea cluburilor din judeţ care vor avea reprezentanţi la Adunarea Generală de alegeri din 5 martie. Dar nu doar pentru că este vrâncean, ci pentru că are experienţa necesară pentru a contribui la revigorarea fotbalului românesc.

Fostul preşedinte al Comisiei Centrale a arbitrilor şi-a prevăzut în Programul său de candidat constituirea unui Colegiu al FRF care va avea rolul să facă studii şi analize pe care să se întemeieze deciziile preşedintelui şi Comitetului Executiv al federaţiei. În colegiu ar urma să fie reprezentate toate regiunile ţării, deoarece multe probleme sunt specifice unei anume zone.

De altfel, cunoaşterea de la sursă a acestei specificităţi a fost şi unul dintre scopurile deplasărilor candidatului Vasile Avram în ţară şi a discuţiilor sale cu reprezentanţii cluburilor şi asociaţiilor judeţene de fotbal. (Sport Vrancean)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.