Fonduri nerambursabile de peste 112 milioane de euro pentru împădurirea terenurilor agricole şi lucrări de prevenire a inundaţiilor

Începând de astăzi, 1 septembrie, Agenţia de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit (APDRP) primeşte cereri de finanţare pentru prima împădurire a terenurilor agricole (Măsura 221) şi pentru proiecte care prevăd lucrări de refacere şi modernizare a infrastructurii de prevenire şi de protecţie împotriva inundaţiilor (Măsura 125, Submăsura 125 c).

Astfel, în perioada 1 – 30 septembrie, Agenţia de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit (APDRP) primeşte la sediile Oficiilor Judeţene, cereri de finanţare pentru investiţii în Măsura 221 – „Prima împădurire a terenurilor agricole”, solicitanţii având la dispoziţie pentru finanţarea proiectelor în acest domeniu, 99.537.781 de euro.

De asemenea, tot începând cu prima zi a lunii septembrie şi până la 31 octombrie se primesc proiecte pentru “Lucrări de refacere şi modernizare a infrastructurii de prevenire şi de protecţie împotriva inundaţiilor” (Măsura 125, Submăsura 125 c). Fondurile nerambursabile disponibile pentru investiţiile aferente submăsurii 125 c sunt de 62.500.000 de euro.

Din fondurile disponibile pentru ambele măsuri de investiţii, 20% reprezintă contribuţia Guvernului României de la bugetul de stat, iar 80% finanţarea Uniunii Europene.

Atât pentru „Prima împădurire a terenurilor agricole”, cât şi pentru “Lucrări de refacere şi modernizare a infrastructurii de prevenire şi de protecţie împotriva inundaţiilor”, proiectele se pot depune zilnic, la Oficiile Judeţene ale APDRP, între orele 9 şi 14:00, în ultima zi pentru depunere, 30 septembrie 2011 pentru Măsura 221, respectiv, 31 octombrie 2011 pentru Submăsura 125 c, depunerea se face până la ora 12:00.

Comunicat primit de la APDRP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.