FOCȘANI: Bărbat jefuit în plină stradă de un tată și fiul său de 11 ani

În data de 12.11.2016, în jurul orei 19.00, un echipaj de jandarmi din cadrul Detaşamentului 1 Jandarmi Mobil Focşani a fost direcţionat în urma unui apel 112, sa se deplaseze în zona Pieţei Bahne din municipiul Focşani, unde o persoană a sesizat faptul că are loc un scandal.

La faţa locului a fost depistat numitul V.B. de 45 ani din municipiul Focşani care a precizat faptul că două persoane tată şi fiu, l-au deposedat prin violenţă de suma de 1500 euro şi 4000 lei şi au fugit de la faţa locului.

Echipajul de jandarmi a trecut la cercetarea zonei adiacente locului unde s-a petrecut fapta, ulterior pe strada Plantelor au identificat pe numiţii M.V. de 44 ani M.L. de 11 ani, care corespundeau descrierii persoanei vătămate. Aceştia aveau asupra lor suma de bani pe care persoana vătămată suţine că i-ar fi fost sustrasă prin violenţă.

În cauză jandarmii au procedat la întocmirea actelor de sesizare ale organelor de urmărire penală, numiţii M.V. şi M.L., fiind susceptibili de săvârşirea infracţiunii de tâlhărie, faptă prezăzută şi sancţionată de art. 233 Cod Penal.
Actele de sesizare precum şi banii au fost predate pe bază de proces verbal Poliţiei Municipiului Focşani pentru continuarea verificărilor în cauză.

Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.