“Am decis să mă spânzur” a fost ultimul mesaj lăsat de Adrian Bostan.Fiul fostului inspector general şcolar, Iordache Bostan, s-a sinucis.

iordache bostanUPDATE: Adrian Bostan a lăsat un bilet de adio în care nu a vrut să îşi motiveze gestul. Petecul de hârtie care a fost găsit lângă el nu anunţa decât ora la care s-a produs nenorocirea. “Astăzi la ora 12.15 am decis să mă spânzur”, e singurul mesaj lăsat în urma sa de Adrian Bostan.

Potrivit apropiaţilor, se pare că tânărul suferea foarte mult după ce în luna ianuarie, o colegă de cancelarie, care suferea de depresie, a ales să îşi pună capăt zilelor aruncându-se de la etajul IV al locuinţei. Adrian Bostan suferea cu atât mai mult cu cât avusese o relaţie cu profesoara  de economie Carmen Liliana Ciubotaru.

Familia fostului inspector general şcolar al IŞJ Vrancea, Iordache Bostan (foto) trăieşte o adevărată dramă după ce fiul acestuia s-a spânzurat în cursul zilei de azi.  El a fost găsit fără suflare în casa părintească, unde şi locuia. Tânărul de 35 de ani era inginer de sistem la liceul “Emil Botta” din Adjud, liceu unde predă matematică şi Iordache Bostan. Potrivit ultimelor informaţii, acesta ar fi lăsat un bilet de adio. Revenim cu detalii. (A.M.B.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.STIRI LIVE