Federaţia Agricultorilor „FERMIERUL” – masă rotundă de evaluare şi promovare a iniţiativelor privind sprijinirea şomerilor din judeţul Buzău

Investeşte în oameni !
FONDUL SOCIAL EUROPEAN
Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013
Axa prioritară: 5. „Promovarea masurilor active de ocupare”
Domeniul major de intervenţie: 5.1. „Dezvoltarea si implementarea masurilor active de implementare”
Titlul proiectului: „O sansa la angajare pentru somerii din regiunea Sud-Est”
Contract nr 100/5.1/G/75466.

În cadrul Programului Operaţional Sectorial “Dezvoltarea Resurselor Umane” 2007 – 2013, de furnizare de formare profesională pentru dezvoltarea competenţelor forţei de muncă, precum şi a obiectivelor stabilite prin Strategiile şi Politicile Naţionale de Dezvoltare, pe domeniul prioritar de intervenţie 5.1, în cadrul Proiectului “O şansă la angajare pentru şomerii din regiunea Sud Est”, Federaţia Agricultorilor “FERMIERUL” a organizat, la Buzău, în data de 27 aprilie 2012, ora 11.00, o masă rotundă, în Sala „Gheorghe Filipescu” din Bd. Nicolae Bălcescu nr. 48. Evenimentul a avut ca scop prezentarea rezultatelor intermediare şi promovarea iniţiativelor locale/regionale pentru sprijinirea persoanelor aflate în somaj de lungă durată în vederea integrării/reintegrării pe piaţa muncii.

La eveniment au participat, pe lângă echipa de implementare a proiectului, reprezentanţi ai administraţiei publice judeţene şi locale, ai instituţiilor deconcentrate, şomeri şi persoane inactive, din mediul urban şi rural, profesori şi elevi ai colegiului „Dr. Constantin Angelescu” din Buzău, membri ai patronatelor.

Acţiunea, integrată obiectivului de creştere a oportunităţilor de reintegrare socio-profesională prin calificare şi reorientare profesională, are ca scop asigurarea cadrului de participare contributivă a tuturor actorilor relevanţi din cadrul instituţiilor publice, patronate, sindicate, care să participe la dezvoltarea rezultatelor atinse în cadrul primului an de implementare a Proiectului la nivel judeţean şi regional.

Manager de Proiect, Ginu Costel TOMA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.STIRI LIVE