UPDATE: Un tren a lovit o dubiţă la Gugeşti (Vrancea). 101 de pasageri se aflau în tren, iar locomotiva a trebuit să fie schimbată în Gara Sihlea.

Tren

Un tren a lovit o dubiţă de transport marfă la trecerea de cale ferată de la Gugeşti (intersecţia cu Oreavu), în urmă cu câteva minute. Circulaţia feroviară este întreruptă însă, din fericire, nu sunt victime. Poliţia este la faţa locului şi face cercetări suplimentare.

UPDATE 3 (Comunicat ISU Vrancea): Un tren cu 101 călători a staţionat în gara Sihlea din judeţul Vrancea după ce locomotiva acestuia a lovit un microbuz. Evenimentul a fost anunţat în jurul orei 12.50, la dispeceratul integrat I.S.U. – S.A.J. şi anunţa producerea unui accident feroviar la trecerea la nivel cu calea ferată în localitatea Gugeşti, în care au fost implicate un microbuz de transport marfă şi trenul de persoane IR 1652 care se deplasa pe direcţia Suceava – Bucureşti.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime şi nu a fost necesară intervenţia echipajelor de prim ajutor sau descarcerare. Autovehiculul a fost îndepărtat de pe liniile de cale ferată iar garnitura de tren a continuat deplasarea. La scurt timp a staţionat în gara Sihlea deoarece s-au semnalat probleme la locomotivă, iar reprezentanţii operatorului care gestionează traficul pe calea ferată au decis trimiterea unei alt mijloc de tractare.

În acest timp, ne-au informat că sistemul de încălzire funcţionează, pasagerii nu au semnalat probleme deosebite, dar deplasarea se realizează cu dificultate din cauza condiţiilor meteoneefavorabile. Călătorii au fost preluaţi în jurul orei 17.20 de un alt tren care a plecat din Mărăşeşti pentru a continua deplasarea către destinaţie.

UPDATE 1: Dubiţa lovită de tren era condusă de Sorin Vlad, de 30 de ani. Acesta a vrut să treacă peste linia de cale ferată însă a rămas blocat pe şine, după care a ieşit din autovehicul deoarece se apropia un tren. Poliţiştii bănuiesc că tânărul a forţat trecerea peste calea ferată şi fac cercetări  pentru a vedea exact cum au stat lucrurile. 

UPDATE2: Trenul InterRegio 1652 Suceava – Bucureşti are locomotiva defectă în Gara Sihlea, iar în jurul orei 15.00 va fi adusă o altă locomotivă pentru ca trenul să-şi poată continua drumul spre Bucureşti. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.