EXCLUSIV: Ucigaşul preotului Tudor Marin ar fi stat în comă 3 luni, după ce a fost lovit de tatăl său

Foto: Ştefan Borcea

Unul din vecinii lui Florentin Puşcoiu, tânărul care l-a omorât pe preotul Tudor Marin, ne-a declarat că Puşcoiu a fost la un pas de moarte în urmă cu patru ani, după ce ar fi primit o lovitură în cap chiar de la tatăl său. Acesta l-ar fi lovit cu un topor, băgându-l în spital pentru trei luni de zile.

Puţină lume vrea să vorbească despre acest subiect din motive de siguranţă. Când era mic, tatăl lui Florentin îl bătea foarte des, iar în urmă cu patru ani l-a băgat în spital după ce a dat cu toporul în el. A stat în comă până să-şi revină. Eu cred că a rămas cu sechele…”, ne-a declarat unul din vecinii lui Florentin Puşcoiu.

Un alt vecin, administrator de bloc, declarase recent la România TV că Florentin i s-a plâns că nu a fost crescut cum trebuie de părinţi şi că, în loc de îngheţată şi mers la film, se alegea cu bătăi.

Cred că s-a urcat dracul pe mine. Cred că mă duc naibii într-o zi” – acestea sunt vorbele pe care Florentin Puşcoiu i le-a spus unui vecin.

Vezi mai jos VIDEO cu declaraţia administratorului, dar şi cu momentele în care România TV citează Vrancea Media în chestiunea modului în care a fost prins Puşcoiu. În unele zone mass-media din Focşani s-a pus accentul pe modul profesionist în care doi poliţişti focşăneni, Săndel Neagu şi Emil Stoica, şi-au făcut treaba înainte de depistarea criminalului, dar fără a se menţiona rolul esenţial pe care l-a avut în prinderea ucigaşului preotul care a dat declaraţiile celor în cauză.

Până la urmă, poliţiştii nu şi-au făcut decât datoria, adică şi-au respectat fişa postului, cu profesionalism şi pricepere, nimic de zis.

Însă preotul care discutase cu Puşcoiu cu câteva zile înainte şi care a auzit declaraţia la TV făcută de procurorul Gheorghe Mihăilă a fost cel care a înclinat decisiv balanţa în anchetă. Declaraţiile pe care le-a dat părintele poliţiştilor le-a uşurat acestora sarcina, cei doi agenţi principali aflând că Puşcoiu împrumutase o Biblie de la bibliotecă, acolo unde era în baza de date.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.