EXCLUSIV: Primarul Decebal Bacinschi a fost audiat ieri la București de către procurorii DNA

Necula Bacinschi si Oprisan

FOTO: Primarul Bacinschi, la ultima sa ieșire oficială în public, alături de Oprișan și viceprimarul Gabriel Necula.

Decebal Bacinschi a fost chemat ieri la București, la sediul Direcțiai Naționale Anticorupție, acolo unde a dat o serie de declarații procurorilor DNA.

Pe 9 martie, biroul edilului a fost percheziționat de anchetatori, aceștia ridicând o unitate de calculator și mai multe dosare. Așa cum se știe, DNA a percheziționat și alte birouri și a luat o serie de documente din biroul directoarei Cristina Costin.

Conform legislației în vigoare, Bacinschi nu are voie să facă nici o declarație cu privire la dosarul în care a fost luat la întrebări de către procurori, dosar deschis în anul 2014. Cercetarea penală este în plină derulare, primele decizii ale magistraților-procurori în acest dosar fiind așteptate peste câteva săptămâni.

DNA anchetează modul în care au fost realizate mai multe proiecte de reabilitare a unor unități școlare din Focșani, și nu numai. Vom reveni cu detalii!

PS: Facem precizarea că procurorii DNA nu au formulat până în prezent nici o acuzație, la adresa primarului Bacinschi sau a altor funcționari din Primăria Focșani!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.