EXCLUSIV: Parlamentari ai USR, revoltați că Cioloș a fost pus în fruntea listei pentru europarlamentare, în ciuda faptului că a fost un ”extremist de stânga” și partener al lui Ion Iliescu, conform dezvăluirilor presei

ATENȚIE! Această știre NU o veți găsi în presa de astăzi!

Mai mulți parlamentari USR s-au declarat astăzi, la București, extrem de revoltați că USR-ul a fost nevoit să facă alianță cu PLUS, partid creat de o ”eminență cenușie” din fosta Securitate, după dezvăluirile istoricului Marius Oprea. PLUS-ul i-a fost oferit cadou lui Cioloș, acesta îngropându-l deja în USR. O parte din deputații și senatorii USR au discutat astăzi, când s-a reluat activitatea parlamentară, în Parlament, despre trecutul lui Cioloș, președinte la PUNR Tineret și ”Vatra Românească”, o structură creată de foștii securiști.

Deși se dă mare „dreptaci” în politică, Cioloș şi-a început cariera ca naţionalist-extremist de stînga în asociaţia „Vatra românească” şi în PUNR, partid care a fost la guvernare alături de PDSR, partidul condus de Ion Iliescu.

Dacian Cioloş nu a spus niciodată despre trecutul său politic, omiţînd să facă referiri la apartenenţa lui la PUNR şi „Vatra românească”, ambele formaţiuni fiind grupări politice generate de SRI şi foşti ofiţeri ai Securităţii.

În aceste condiții, cu Cioloș pătat și pus în capul listei USR pentru europarlamentare, discuțiile de azi din Parlament au fost destul de dure, în interiorul USR, conform surselor noastre. (A.M.B.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.