EXCLUSIV: O nouă lovitură pentru Lauriana Ailincuței. Dosarul său penal se întoarce la Parchetul condus de Florin Țîrlea, cel care a clasat inițial dosarul.

Magistrații secției penale a Judecătoriei Focșani au decis ieri să desființeze soluția de clasare dispusă de Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea, condus de prim-procurorul Florin Țîrlea (foto dreapta), și să retrimită cauza la procurori pentru completarea urmăririi penale, în dosarul în care fostei directoare de la Liceul Pedagogic, Lauriana Ailincuței, i se aduc mai multe acuzații. Ailincuței, consilier local PSD, a fost numită inspector școlar general în august, după ce fusese îndepărtată de la conducerea Pedagogicului pentru managament defectuos. Între timp, însă, Ailincuței a fost schimbată din funcția de ”general” al IȘJ pentru că profesorul Dorin Cristea a câștigat procesul cu Ministerul Educației și a revenit în funcție. (Edi. O.)

Vom reveni cu detalii!

Soluția instanței:

În baza art. 341 alin. (6) lit. b) C. proc. pen., admite plângerea formulată împotriva solutiei de clasare dispusa de Parchetul de pe langa Tribunalul Vrancea in dosarul nr.2303/P/2015. Desfiintează solutia de clasare dispusa prin Ordonanta din data de 29.11.2016 in dos.2303/P/2015 si trimite cauza la procuror pentru a completa urmarirea penala. În baza art. 275 alin. (3) C. proc. pen., cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Definitivă. Pronuntată în camera de consiliu la data de 06.11.2017.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.