EXCLUSIV: Individul acuzat de coruperea sexuală a unor fetiţe de 7 ani a fost la Parchetul de pe lângă Judecătoria Focşani, împreună cu soţia lui

Focşăneanul Maricel Buşilă, de 39 de ani, acuzat că a corupt sexual două fetiţe de 7 ani, a mers ieri la Parchetul de pe lângă Judecătoria Focşani, însoţit de soţie, S. B. (foto), pentru a se interesa de procurorul de caz care are pe rol dosarul său. “Vreau să vorbesc cu procurorul, vreau să vorbesc cu procurorul… Mi se aduc nişte acuzaţii şi vreau să vorbesc cu el…“, se agita Buşilă pe holul Parchetului, conform unui martor ocular.

Maricel B pedofil

Magistratul de serviciu i-a explicat că trebuie să meargă mai întâi la Poliţie, pentru a da declaraţii, în condiţiile în care atunci când a fost audiat prima dată a refuzat să vorbească despre acuzaţiile ce i se aduc. Maricel Buşilă a anunţat şi că şi-a angajat apărător. El este acuzat de coruperea sexuală a două minore de 7 ani, fiind reperat de poliţişti în baza declaraţiilor fetiţelor care au povestit părinţilor cum au fost abordate.

De altfel, Buşilă a şi fost surprins de camerele de supraveghere din Sud când discuta cu o fetiţă chemând-o la maşina lui, un Opel Astra cu nr. VN 75 BUS. Fetiţele abordate de Buşilă l-au urmărit pe acesta ulterior, prin cartier, şi au spus părinţilor ce număr are la maşină. Astfel, identificarea lui a fost relativ uşoară.

Dacă va fi trimis în judecată şi va fi găsit vinovat, Buşilă ar primi un maxim de 5 ani de închisoare. Individul este acuzat că a ademenit două fetiţe cu îngheţată, apoi le-a mângâiat în zonele intime. Reprezentanţii Parchetului ne-au declarat ieri că aşteaptă şi alte sesizări ale unor persoane care cunosc detalii despre alte eventuale incidente de acest gen care-l au în prim-plan pe Buşilă sau pe alte persoane.

Masina pedofil Busila Masina Busila Maricel

La un moment dat, pe internet au apărut informaţii că Buşilă ar fi fost condamnat în 2014 pentru lovire şi alte violenţe, însă dosarul indicat de cei care au postat se referea la o altă persoană, din Vidra, fiind vorba doar de o pură coincidenţă de nume. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.