EXCLUSIV: Procurorii vrânceni anchetează modul în care s-a organizat concursul județean de suplinire în învățământ

UPDATE: Surse oficiale ne-au confirmat faptul că procurorii vrânceni (n. a. – inițial s-a crezut că este vorba despre procurorii DNA) au primit documente din partea conducerii Școlii nr. 7 pentru a completa ancheta în derulare. În ceea ce privește concursul propriu-zis, acesta s-a desfășurat fără probleme, în condițiile în care toți cei implicați știau că Procuratura fusese sesizată. Procurorii au fost înștiințați înaintea derulării concursului de anumite aspecte care ar fi îmbrăcat forme nelegale.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea anchetează modul în care s-a organizat concursul județean de suplinire în învățământ din Vrancea, concurs derulat marți, 28 august 2018, la Școala nr. 7 din Focșani.

137 de cadre didactice au participat la concurs, notele fiind de la 1.50 la 9.60. Distribuția cadrelor didactice a fost realizată ulterior, însă ar putea apărea surprize în perioada următoare.

Din informațiile pe care le deținem procurorii ar fi audiat deja un inspector de la ISJ Vrancea și un director al unei instituții de învățământ, implicați în derularea concursului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.