EMISIUNE: “Pe scena vieţii”, cu Paula Grosu, actriţă “Anonimă ca Mioriţa”, cum a numit-o regretatul Dumitru Pricop. Realizator: Alexandra Tătaru.

Paula Grosu si Alexandra Tataru

Nu trebuie să ne deplasăm zeci sau sute de kilometri să descoperim teatrul. Îl putem descoperi mult mai aproape, prin intermediul actorilor focșăneni, plini de viață și pasiune. Pe scena locală, nu de puține ori, spectatorii au putut admira un suflet feminin, mereu tânăr, sensibil, pasional, plin de talent și dornic de ”zbor”: Paula Grosu.

Am cunoscut această femeie cu suflet de înger, Paula Grosu, actrița cu vocea caldă de romanță, cu harul poeziei și cu lacrimi în ochi de recunoștință pentru cei care i-au transmis multe din misterele ”scenei”.

“LA MULŢI ANI, PAULA GROSU!”

Anul acesta se împlinesc 20 de ani de la premiera ”Fericire conjugală” și se adaugă încă un an la fiecare piesă produsă de Teatrul Municipal ”Maior Gh. Pastia”. Totodată, Galele Teatrale focșănene au ajuns deja la a XVII-a ediție!
Angrenați în grijile cotidiene, uităm deseori să ne hrănim sufletul cu spirit. Poftiți la teatru! Biletul costă puțin, iar nevoia de cultură este foarte mare!

Paula Grosu: “Nu pot să uit un articol scurt, dar foarte expresiv, intitulat “Anonimă ca Mioriţa“, articol scris de regretatul Dumitru Pricop, într-un ziar local. Acel titlu a fost, cred, cel mai frumos mod prin care cineva îmi putea spune mulţumesc pentru cariera de la Focşani, oraş la care nu am renunţat pentru a onora invitaţia de a juca la Bucureşti“.

Un interviu special cu Paula Grosu, alături de imagini, unele în premieră, din spectacolele în care a jucat valoroasa actriţă focşăneană:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.