Elevii olimpici de la Geografie au primit premii în cărți și o excursie cu sprijinul unor sponsori generoși

Vineri 15.06. 2018 începând cu ora 13,00, Sala de Festivități a I.S.J. Vrancea a devenit un spațiu mult prea mic pentru toți cei ce au participat la Festivitatea de premiere a elevilor care au obținut rezultate deosebite la disciplina Geografie, în anul școlar 2017-2018.

Pentru a ,,colora” însă atmosfera în nuanțe cât mai atractive am ,,exploatat” talentul unui invitat surpriză un talent în plină afirmare Cezar Matei Todirașcu care deși nu este decât în clasa a V-a are muzical vorbind o ,,carte de vizită” de toată aprecierea noastră a tuturor: locul II Concursul Internațional de Chitară Clasică Talente în afirmare Locul I și trofeul secțiunii Concursul Interjudețean ,,Noelia Prisecaru” locul I la Internațional Music Competiotion Serbia, toate numai în 2018 și lista ar putea continua cu alte și alte numeroase și importante premii. Toate aceste premii au fost obținute sub îndrumare domnului prof. Silviu Lăscan – Liceul de Artă ,,Gheorghe Tattarescu’’ Focșani. După această deschidere muzicală de excepție am trecut la premierea propriu zisă a elevilor care s-au remarcat prin rezultatele lor la disciplina Geografie. Toți elevii premiați au primit diplome și mape.

La clasa a V-a diplomele au fost acordate de către prof. dr. Daniela Ionescu (Școala Gimnazială ,,Duiliu Zamfirescu’’ Focșani), la clasa a VI-a am cu sprijinul d-nei prof. Nicoleta Ion (Școala Gimnazială ,,Ion Basgan’’ Focșani) iar la clasa a VII-a au fost înmânate de către d-na prof. Elena Pătrunjel (Școala Gimnazială Jariștea). Cei care s-au remarcat prin rezultatele lor la clasele VIII-XII au primit și premii în cărți cu titluri din cele mai atractive, fiind înmânate de către prof. Vasile Ovidiu Allen.

Tot în acest cadru a fost premiat și cel mai bun elev la Sesiunea de Comunicări a Elevilor din clasele liceale. Am mai spune și că trecerea de la premierea celor mici la cei mari s-a realizat tot în acordurile de chitară ale foarte talentului nostru invitat Cezar Matei. Pentru toți cei prezenți premierea a continuat la Corso Cafe unde am beneficiat de un cadru adecvat în care s-au legat cu ușurință discuții și de ce nu chiar prietenii ce au un numitor comun: pasiunea pentru Geografie.

Premierea olimpicilor la geografie continuă însă, pentru toți cei 45 de elevi premiați la clasele V-VII, premiul constă în o excursie de o zi la București, pe care ne vom strădui să o realizăm la cele mai înalte standarde cu putință.

„Organizatorii mulțumesc tuturor elevilor și deopotrivă cadrelor didactice care i-au coordonat pe tot acest drum uneori anevoios către succes în sensul lui cel mai geografic. Este deja o frumoasă tradiție ca Festivitatea de premiere de la Geografie să fie susținută de sponsori generoși Premium Porc Group România, Palcom Internațional Focșani Marco Group Focșani, Vranlact S.A. Focșani, Casiopeea Impex S.R.L. Focșani, cărora le sunt adresate mulțumiri și îi asigurăm de toată considerația noastră, elevi, profesori, părinți. Pentru o mediatizare pe măsura evenimentului am beneficiat de sprijinul partenerilor noștri media Atlas Tv și Foto Răduc. Tuturor le mulțumim și îi asigurăm de toată aprecierea celor prezenți. La realizarea diplomelor mapelor și afișelor am beneficiat de sprijinul unor alți profesioniști Clic Producție Publicitară și Laris Producțion. Și pentru sonorizarea să fie impecabilă, am apelat la competența unui alt profesionist domnul Gabriel Albu, director al Căminului Cultural din localitatea Gugești le mulțumim tuturor și fiecăruia în parte pentru efortul depus și contribuția la reușita acestui eveniment prin care am încercat să recompensăm munca de peste an a celor mai talentați elevi la Geografie. Promitem să revenim cu imagini și impresii după ce ne vom fi întors din excursia de documentare și relaxare promisă în capitală” ne-a declarat prof. Vasile Ovidiu Allen, inspector școlar în specialitatea geografie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.