ELECTORAL: ”Să ne asigurăm că gaşca penalilor lui Dragnea şi Oprişan nu va ajunge la guvernare”!

campanie-focsani-obor-2-bostanFratele meu Liviu candidează în județul Vrancea. Vă rog să-l sprijiniți pentru a învinge balaurul și să desființeze peștera hoților! Liviu continuă lupta tatălui nostru, a bunicilor și străbunilor noștri implicați în viața cetății, apărarea țării cu arma în mână la Mărășești în Primul Război și pe frontul de est și vest în Al Doilea, apoi în lupta anticomunistă și antisovietică ca foarte mulți români.

Liviu:
“Sunt un om liber în gandire şi acţiune, aşa cum m-au învăţat părinţii, profesorii şi bunicii mei.
Sunt un om cu convingeri clare de dreapta.
Cred în Dumnezeu, libertate, ordinea proprietăţii private, în egalitatea în faţa legii şi în valorile familiei.
Cred într-o Românie puternică în care statul trebuie să servească cetăţenii şi nu invers.
De aceea spun încă de acum că voi lupta, din toate puterile mele, pentru eliminarea privilegiilor şi desfiinţarea imunităţii parlamentare. Refuz împarţirea societăţii romaneşti în casta demnitarilor şi în cea a cetăţenilor care nu au funcţii sau sinecuri de partid.
Cred ca în afara legiferarii, cu bună credinţ şi responsabilitate, a problemelor societăţii romaneşti, parlamentarii de Vrancea trebuie să sprijine şi să promoveze proiectele benefice pentru România şi pentru judeţul nostru în special. Nu există culoare politică atunci cand poţi să faci un lucru bun, care să ajute economia şi comunităţile locale. Avem resurse extraordinare, tineri talentaţi, natura frumoasa.
Din păcate, de douăzeci de ani batem pasul pe loc sau, şi mai grav, suntem sărăciţi de administraţia locală PSD. Pentru aceşti oameni, singura viziune de dezvoltare a judeţului este să pună mana pe fonduri şi să hrănească gurile flămande ale unor aşa-zis socialişti semidocţi, care se plimbă în cele mai scumpe maşini şi parazitează instituţiile publice.
Cred că Vrancea are resurse să se ridice prin ea însăţi, dacă tăiem capul acestui şarpe. Primul pas este să ne asigurăm că gaşca penalilor lui Dragnea şi Oprişan nu vor ajunge la guvernare.
Cred că Vrancea poate fi inima Romaniei dacă vom construi împreună cu toţi fii Vrancei împrăştiaţi în toată lumea, dacă vom dezlanţui potenţialul agricol cu hărnicia şi inteligenţa vrancenilor, dacă antreprenorii vor sprijiniţi să aducă valoare suplimentară, dacă turismul şi tehnologiile noi vor fi puse în valoare.
Romania are nevoie în continuare de un om ca Dacian Cioloş şi de principiile Platformei Romania100, asumate de PNL prin programul de guvernare.
Dacă suntem uniţi, suntem puternici.”
#Romania100
#11decembrie
#PNL

Contul de facebook Marius Bostan

Liviu Bostan cadidează la alegerile parlamentare din 11 Decembrie 2016 pe lista Partidului Naţional Liberal şi este pe poziţia a doua pe aceasta în judeţul Vrancea

Comanda PNL Vrancea. CUI AEP 11160004. Realizat de SC Media Vemo SRL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.