ELECTORAL: GRAMA Marius-Ciprian, primar de Jariștea!

Senatorul liberal Cătălin Toma a câștigat trei mandate de primar la Jariștea, în 2008, 2012 și 2016. După vacantarea postului de edil, Cătăllin Toma a ales să-l susțină pe GRAMA Marius-Ciprian pentru funcția de primar, tânăr aflat la aceeași vârstă la care actualul senator devenea edil-șef pentru prima dată: 30 de ani.

Pe 11 iunie 2017, la alegerile parțiale de la Jariștea, Partidul Național Liberal Vrancea merge, așadar, pe aceeași rețetă câștigătoare, propunându-l ca PRIMAR pe GRAMA Marius-Ciprian.

GRAMA Marius-Ciprian lucrează în administrația publică locală din Jariștea de 8 ani, în această perioadă fiind alături de o echipă profesionistă condusă de primarul Cătălin Toma, echipă care a schimbat fața comunei. Nu întâmplător, după mandatul 2008 – 2012, oamenii l-au votat de alte două ori pe Cătălin Toma, semn că tânărul privit de sus în 2008 a reușit să facă lucruri importante pentru comună după ce a devenit edil prima dată. Acum, din postura de senator, Cătălin Toma îl recomandă pe GRAMA Marius-Ciprian ca un tânăr de încredere, muncitor, dispus să-și pună la bătaie energia și ideile pentru a duce mai departe proiectele ce vizează Jariștea.

”Vreau să le mulțumesc colegilor din PNL Jariștea care mă susțin și îmi pun mari speranțe în consilierii locali Neculai Cristudor (actual viceprimar al comunei), Elena Pătrunjel, Nicolae-Laurențiu Pricope, Mihai Tăbăcaru, Constantin Voicu, Valentin Ștefan Copaci, Valerică Cristian, și Lucian-Alexandru Dumitru. Eu și echipa de consilieri locali PNL avem în vedere numeroase proiecte pentru comunitate, astfel încât să dezvoltăm și mai mult Jariștea. Cum vom proceda:

• Asfaltăm și modernizăm 7,2 km de drum în satele Jariștea, Vărsătura, Pădureni – proiect cu fonduri europene, 100% nerambursabile, în valoare de 1 milion de euro.
• Continuăm demersurile privind aducțiunea de gaze naturale.
• Continuăm programul de reabilitare a canalelor de scurgere a apelor fluviale cu risc major de inundații în zonele Marginea, Scînteia, Centru.
• Continuăm demersurile privind repunerea în funcțiune a Canalului Sturza, care asigură apa necesară tratamentelor fitosanitare ale viticultorilor.
• Extindem și reabilităm sediul Primăriei Jariștea prin fonduri europene în valoare de 85.000 euro.
• Susținem proiectul “Vrancea AQUA”, în urma căruia comuna Jariștea va beneficia de 7 km de canalizare, în valoare de 4 milioane de euro.

Cine este GRAMA Marius-Ciprian?

Absolvent al Universității “George Barițiu” din Brașov, licențiat în Economia Comerțului, Turismului și Serviciilor, GRAMA Marius-Ciprian lucrează La Primăria Jariștea din anul 2008, îndeplinind cu succes mai multe atribuții de-a lungul anilor: arhivar, responsabil corespondență instituțională pe fonduri europene, responsabil protecția muncii, responsabil transmitere și depunere acte oficiale la toate instituțiile cu specific administrativ. În prezent, GRAMA Marius-Ciprian este consilier pe probleme de mediu.

”Cunosc Jariștea din toate punctele de vedere și pot spune că am fost alături de echipa Primăriei atât la evenimentele plăcute, dar și la momentele dificile în care toată lumea s-a mobilizat pentru a-i ajuta pe oameni. S-a întâmplat la inundații, la incendii… Pot să spun că sunt legat de ceea ce înseamnă Biserică pentru jărișteni, fie că vorbim de susținerea parohiilor, fie de tot ceea ce a însemnat și înseamnă Schitul Buluc pentru locuitorii comunei.

Schitul Buluc are un loc aparte în sufletele noastre. Suntem legați emoțional de această oază de liniște și refacere sufletească. Tocmai de aceea este nevoie să găsim soluții pentru Schitul Buluc, în condițiile în care acesta trece printr-o perioadă dificilă. Continuitatea vieții monahale este foarte importantă și nu doar pentru jărișteni, ci și pentru toți vrâncenii. În altă ordine de idei, afirm deschis că voi susține agricultura, viticultorii, școala și voi încuraja tinerii din comună în inițiativele lor. Contez pe susținerea tuturor celor care-și doresc binele comunei Jariștea”, a precizat GRAMA Marius-Ciprian.

Comanda PNL Vrancea. CUI AEP: 21170006. Realizat de SC Media Vemo SRL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.