ELECTORAL: Comunele vrâncene au nevoie de investiții serioase. Ion Ștefan, Liviu Macovei și Dorina Vraciu au fost astăzi la Ciorăști și Bălești.

Astăzi, PNL a continuat periplul de campanie prin două comune gospodărite de primari PNL, Ciorăști și Bălești, două localități unde îți este tot dragul să revii, chiar dacă distanța de Focșani este mare, iar drumurile până acolo nu sunt tocmai ca-n palmă.

ciorasti-primarie-pnl

ciorasti-braicau-si-macovei
stefan-si-alecu-la-balesti stefan-si-braicau-elevi

Edilii Nicolae Braicău și Victor Alecu sunt două exemple de oameni care sfințesc locurile de care au grijă. La Ciorăști, echipa PNL a fost în piața nou construită, unde s-a discutat cu oamenii veniți să se aprovizioneze pentru gospodăriile lor.

Apoi, echipa PNL s-a ”îndulcit” la propriu la Târgul de dulciuri pregătit la Căminul Cultural din Ciorăști de elevii din localitate. Cei mici, ajutați de mămici, așa cum au recunoscut, sunt niște adevărați maeștri cofetari. Scopul vânzării dulciurilor este unul nobil, copiii dorind să strângă bani pentru o excursie cu școala. Mulțumim, copii, pentru delicioasele prăjituri!

De la Ciorăști, echipa PNL a mers la Bălești, acolo unde a discutat cu sătenii care-și dereticau gospodăriile și a vizitat o secție de confecții textile, unde lucrează angajați din comună, dar și din împrejurimi, semn că este nevoie de investiții locale de acest gen.

PNL va sprijini, prin programul de guvernare, toate categoriile sociale. Va mări alocația pentru toți copiii la 200 lei/lună, iar ca o măsură complementară de creștere economică, ajutoarele de stat vor fi țintite către IMM-urile autohtone”, a precizat Ion Ștefan, candidat PNL la Camera Deputaților, însoțit de Liviu Macovei și Dorina Vraciu, candidați din partea PNL la parlamentarele din 11 decembrie.

Material comandat de PNL Vrancea. CUI AEP 11160004. Realizat de SC Media Vemo SRL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.