”Ecouri” după achitarea lui Oprișan: Dana B.: ”Îmi vine să vomit”. Oprișan, nepoliticos: ”Vedeți poate sunteți însărcinată. Mergeți la doctor”

Oprisan la CJLa câteva zile după ce Marian Oprișan a fost achitat în dosarul pe care procurorii DNA l-au deschis în urmă cu 10 ani, Facebook-ul e plin de comentarii pro și contra deciziei instanței. Pe pagina sa de socializare, Oprișan are parte de comentarii favorabile, în mare parte, însă și de critici.

Partea bună este că Oprișan acceptă criticile (în sensul că nu le șterge), semn că și-a schimbat strategia față de perioada 1998 – 2008, de exemplu, când nici nu concepea să fie criticat și reacționa în cele mai ciudate moduri.

Problema gravă este că răspunde nepoliticos, în stil miștocăresc, deși ar trebui să dea dovadă de echilibru. E ca și cum un arbitru de fotbal s-ar lua la bătaie sau la ceartă cu suporterii care-l critică pentru maniera de arbitraj.

Indiferent de jignirile care-i sunt aduse, reacția lui Oprișan, în calitate de președinte PSD Vrancea, CJ Vrancea, UNCJR trebuie să fie una rezonabilă, echilibrată, modernă, nu să folosească expresii de cartier și să-i ia la mișto pe criticii săi. Evident, se poate adresa instanței atunci când consideră că i-a fost afectată imaginea printr-o expresie sau prin expresii jignitoare care nu au o bază reală. Aceasta trebuie să fie reacția unui om politic, responsabil de conducerea administrativă a unui județ sau a unei regiuni.

Concret, în urmă cu 3 zile, Oprișan a avut un schimb de replici cu o focșăneancă nemulțumită de decizia instanței și care a postat ”Îmi vine să vomit” pe pagina șefului PSD. Reacția lui Oprișan nu a întârziat: ”Vedeți poate sunteți însărcinată. Mergeți la doctor”.  um suntem în România, astfel de reacții ironice ale lui Oprișan nu sunt sancționate decât, eventual, de jurnaliști…

Tot la rubrica de comentarii, Oprișan a ținut să precizeze că nu are un ”palat” la Bolotești și că DNA l-a verificat cu privire la modul în care au provenit banii folosiți la construcția imobilului.

Oprișan: ””Palatul” este o casă doar plan parter. A fost sub ancheta DNA, iar proveniența banilor am justificat-o până la ultimul leu

Comentarii Oprisan achitat Facebook 2 Comentarii Oprisan achitat Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.