A.E.P. eliberează adeverințe pentru instituțiile mass-media din România

Parlamentul European de la Bruxelles

Autoritatea Electorală Permanentă eliberează adeverințe pentru instituțiile mass-media din România care doresc să acrediteze reprezentanți la alegerile pentru membrii din România în Parlamentul European (foto) din anul 2014, în conformitate cu prevederile la art. 73 alin. (3) și (4) din Legea nr. 33/2007 privind organizarea și desfășurarea alegerilor pentru Parlamentul European, republicată, cu modificările ulterioare.

Pentru obținerea adeverinței, conducerea instituției mass-media trebuie să formuleze o cerere, potrivit modelului prezentat în anexa nr.3 a Hotărârii AEP nr.2/2014, publicată în Monitorul Oficial nr.199/21.03.2014.

Modelul cererii poate fi descărcat și de pe site-ul www.roaep.ro, secțiunea Servicii, subcategoria Formulare. După completare, cererea va fi trimisă Autorității Electorale Permanente la adresa de e-mail comunicare@roaep.ro, până cel mai târziu în data de 10 mai.

Adeverința va fi postată pe site-ul AEP, www.roaep.ro, secțiunea Adeverințe, subcategoria Mass-media, până cel mai târziu în data de 15 mai. Documentul este valabil atât în original, cât și în copie (varianta scanată, asimilabilă copiei).

Precizăm faptul că adeverința poate fi ridicată și de la sediul AEP – Str. Stavropoleos, nr. 6, București, Sector 3, 030084, în timpul programului de lucru (luni-joi, între orele 8.30 – 17.00, vineri între orele 8.30 – 14.30) sau poate fi descărcată de pe site-ul instituției.

Direcția de comunicare și relații externe A.E.P.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.STIRI LIVE