E OFICIAL: Cristi Misăilă, omul pus de ziariști să-și facă semnul crucii pentru a fi filmat, va candida la Primăria Focșani din partea PSD.

Cristi Misăilă (stânga)

Fostul subprefect Cristi Misăilă (foto stânga) a fost desemnat candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Focșani. Misăilă și-a dat demisia din funcția de subprefect pe 13 aprilie 2016, iar pe 20 aprilie 2016 Guvernul l-a eliberat din funcție. Cristi Misăilă are 40 de ani și s-a născut la Mărășești.

Vrancea Media a anunțat în exclusivitate, pe 1 aprilie, că Misăilă are șanse mari să fie candidatul PSD.

Pe 23 aprilie a. c., în timpul procesiunii religioase de Florii, când Oprișan s-a băgat între preoți să fie fotografiat și filmat, Cristi Misăilă s-a aflat ceva mai departe decât șeful său politic și, la un moment dat, a început să-și facă semnul crucii după ce un operator video de la ziarul apropiat de PSD i-a dat în acest sens, pentru a-l filma.

Misăilă a lucrat la Finanțe, iar după ce nu a luat un concurs pentru menținerea în funcție, a fost ”preluat” imediat de Oprișan la Consiliul Județean Vrancea, în funcția de consilier. Ulterior, a fost pus subprefect.

Cristi Misaila candidat PSD Primaria Focsnai

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.STIRI LIVE