Dupa o propunere esuata a liberalilor, un consilier local si-a cedat indemnizatia pe o luna!

Editor stire: Catalin SCIRLET

O echipa a Electrica a montat doi stalpi pe Aleea 1 Iunie

O echipa a Electrica a montat doi stalpi pe Aleea 1 Iunie

Consilierul local Daniel Gongu a adus astazi o echipa de la Electrica in cartierul Sud, mai exact pe Aleea 1 Iunie, unde de mai multi ani locuitorii zonei reclamau faptul ca nu au lumina. Gongu si-a cedat indemnizatia de consilier pe o luna de zile, platind astfel din propriul buzunar montarea a doi stalpi de iluminat in zona respectiva din Sud.

“Actiunea de azi este urmarea intalnirii pe care noi, consilierii locali PD-L, am avut-o saptamana trecuta cu administratorii de bloc. Mioara Marin, administratorul blocului D3, Sc. 3, s-a plans ca a facut nenumarate cereri catre Primaria Focsani pentru a i se monta doi stalpi pentru iluminatul acelei strazi. Am luat act de solicitarea doamnei administrator si am rezolvat problema impreuna cu cei de la Electrica. Totodata, am mai montat o lampa de iluminat si pe strada Constructorului la blocul I 9, unde in vara au fost montate 2 banci de catre Primaria Focsani, tot la solicitarea mea. Cetatenii cartierului Sud, zona de care ma ocup din partea Consiliului Local, ma pot contacta la tel 0730.050.282, in continuare, pentru ca ma consider un consilier care nu evita sa stea de vorba cu oamenii”, a precizat Gongu.

In urma cu doua luni, liberalii propuneau ca toti consilierii sa-si cedeze indemnizatiile pana la finele anului, pentru a strange bani in vederea construirii unui loc de joaca pentru copii. Propunerea a ramas la stadiul de… propunere.

2 Responses to Dupa o propunere esuata a liberalilor, un consilier local si-a cedat indemnizatia pe o luna!

 1. Crintea Valerică 20/11/2009 at 19:26

  Gongu, ai crescut în ochii mei, deşi te cam înjur prin trafic pentru că nu respecţi regulile de circulaţie . Aştept totuşi mai multe rezultate şi să se vadă ceva mai mult prin sud munca dvs. !
  Apropo , dacă puteţi, daţi un telefon la Electrica şi anunţaţi vă rog că becul de iluminare stradală după Aleea 1 Iunie, (în faţă la bl.G1, înainte să faci dreapta spre Grădiniţă cum vii prin spatele brutăriei de ” la plombă “) nu mai arde de 75 de ZILE ! Am anunţat, dar degeaba ! Mulţumesc şi scuze pentru sinceritate, dar eu te-am votat eu te critic parafrazând o altă zicală a părinţilor !

  Răspunde
 2. un cetatean din Sud 21/11/2009 at 09:47

  A, deci asta este consilierul de care au auzit toti cei din Sud… Bravo, tinere! Meriti complimentele mele, chiar daca pana acum am considerat ca niciunul nu merita asa ceva!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.