“Duhovnicul de la miezul nopţii” vine la „Întâlniri sub semnul Filocaliei”, la Odobeşti

Pr_Vasile_Gavrila_Filocalia_Conferinta_19_martieCasa de Cultură “C. C. Giurescu” din Odobeşti organizează joi, 19 martie a.c., seria de conferinţe publice „Intâlniri sub semnul Filocaliei”.

Ediţia din acest an va fi deschisă de Preotul Vasile Gavrilă, parohul Bisericii „Sfântul Nicolae Ghica” – Paraclisul Universităţii de Stat din Bucureşti, cunoscut mai ales ca „Duhovnicul de la miezul nopţii” graţie emisiunii pe care o realizează pe TVR Cultural.

Cu o experienţă pastoral-misionară de peste două decenii în mijlocul studenţilor din capitală, prezenţă activă în dezbaterile intelectuale bucureştene, Preotul Vasile Gavrilă va conferenţia la Odobeşti despre locul tinerilor în Biserică şi rolul Bisericii în viaţa acestora. Venirea acestui vrednic slujitor al altarului la Casa de Cultură din Odobeşti se face cu Binecuvântarea IPS Ciprian, arhiepiscopul Buzăului şi Vrancei şi a PF Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române. Conferinţa va începe la ora 12 în Sala „Constantin Apostol” a Bibliotecii Publice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.STIRI LIVE