Sedinta a Comisiei Judetene din cadrul Prefecturii Vrancea

Astăzi, la sediul Instituţiei Prefectului s-a desfăşurat şedinţa Comisiei Judeţene privind stabilirea dreptului de proprietate privată asupra terenurilor. Ordinea de zi a şedinţei a cuprins analiza proceselor verbale, privind soluţionarea cererilor formulate în baza Legii nr.247/2005 pentru reconstituirea dreptului de proprietate privată asupra terenurilor, întocmite de Comisiile Locale Câmpineanca, Ciorăşti, Măicăneşti, Vizantea Livezi, Vulturu, Ţifeşti şi Rugineşti.

Membrii comisiei au aprobat propunerea de modificare a unui titlu de proprietate în sensul corectării prenumelui unui moştenitor (Ciorăşti), iar pentru un număr de 4 cereri de modificare a titlurilor de proprietate (Măicăneşti, Vulturu, Câmpineanca), Comisia judeţeană a stabilit că nu se justifică modificarea acestora pe cale administrativă. De asemenea au fost validate 3 dosare ce aparţin Comisiei Locale Ţifeşti, 8 dosare ce aparţin Comisiei Locale Vizantea Livezi au fost respinse, iar alte 3 au fost remise în vederea completării acestora conform legii.

În cadrul aceleiaşi şedinţe au fost analizate şi un număr de 11 contestaţii depuse împotriva măsurilor stabilite de Comisia Locală Rugineşti. Întrucât aceste contestaţii nu respectau prevederile legale în vigoare, în urma supunerii la vot acestea au fost respinse.

Comunicat primit de la Biroul de presă al Instituţiei Prefectului Vrancea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.