DRAMA: Un tanar de 21 de ani a murit in Muntii Vrancei, dupa o cadere in gol de 100 de metri!!!

Editor stire: Cristi IRIMIA

Jandarmii au preluat trupul neinsufletit al tanarului din Slobozia Bradului

Jandarmii au preluat trupul neinsufletit al tanarului din Slobozia Bradului

Ieri, în jurul orei 18.00, poliţiştii din Tulnici au fost sesizaţi că pe Cheile Ciutei sunt două persoane care solicită sprijin pentru a coborî. În urma căutărilor efectuate împreună cu jandarmi din cadrul I.J.J. Vrancea, B. George, 29 ani, din com. Sihlea, a fost găsit şi transportat la Spitalul Comunal Vidra pentru a primi îngrijiri medicale. Continuând căutările în zona indicată de B. George, la baza muntelui, la o altitudine de circa 100 metri, a fost găsit şi N. Ionuţ, 21 ani, din com. Sl. Bradului, care era însă decedat.

Cadavrul acestuia a fost transportat la S.M.L. Vrancea în vederea efectuării necropsiei. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că la data de 30.11.2009, ora 16.00, cei doi tineri au plecat să escaladeze muntele Cheile Ciutei, din satul Lepşa, au ajuns aproape de vârful muntelui, iar la coborâre au întâmpinat greutăţi, în sensul că nu mai puteau să coboare. La un moment dat, lui N. Ionuţ i-a fugit de sub picioare o stâncă, s-a dezechilibrat şi s-a prăbuşit în gol de la o înălţime de circa 100 metri. Văzând cele întâmplate, lui B. George i-a fost frică să mai coboare şi a solicitat ajutor.

Vidra – Dosar penal pentru conducere fără permis

La data de 28.11.2009, ora 16.00, în timpul desfăşurării activităţilor specifice pe DC 71, poliţiştii din Vidra au oprit autoutilitara marca Dacia 1304, condusă de P. Maria, 34 ani, din com. Vidra. În momentul în care i-au fost cerute documentele pentru control, femeia a declarat că nu posedă permis de conducere, fapt confirmat în urma verificărilor efectuate de poliţişti. În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii prev. şi ped. de art. 86 din OUG 195/2002.

Panciu – Agresiune cercetată de poliţişti

Ieri, ora 13.30, poliţiştii din Panciu au fost sesizaţi despre faptul că B. Aurica, 44 ani, din localitate, a fost lovită de concubinul ei, C. Virgil, 53 ani. Din primele verificări efectuate rezultă că fapta s-a produs pe fondul unui conflict spontan şi a consumului de băuturi alcoolice. Femeia a fost internată la Spitalul „Sf. Pantelimon” Focşani iar în funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale se vor lua măsurile legale ce se impun.

Radare: 02.12.2009 DN2-E85: Sl. Bradului-Obrejiţa; Urecheşti-Dumbrăveni; Garoafa-Bizigheşti; Domneşti-Adjud; Pufeşti- Domneşti; Focşani-Goleşti; Focşani (B-dul Unirii, Str. Longinescu, Str. Republicii, Str. Mărăşeşti);

Comunicat primit de la Biroul de presă al I.P.J. Vrancea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.