DRAMĂ: Un brăilean a murit la Slobozia Bradului după ce s-a înecat cu peşte!

La data de 06.04.2011, orele 00:10, lucrătorii din cadrul Poliţiei Comunale Gugeşti au fost sesizaţi de un echipaj al salvării despre faptul că în cursul unei intervenţii în com. Slobozia-Bradului s-a constatat decesul lui V. Marian, de 48 ani, din com. Viziru, jud. Brăila, care, după ce a consumat băuturi alcoolice şi a mâncat peşte, a acuzat stări de sufocare.

Echipajul salvarii sosit la fata locului a incercat manevre de resuscitare insa la scurt timp barbatul a decedat. Cadavrul, care nu prezenta urme vizibile de violenta, a fost transportat la S.M.L. Vrancea in vederea efectuarii necropsiei si stabilirii cauzei mortii.

Evenimente rutiere

La data de 05.04.2011, orele 18.12, politistii panceni l-au identificat pe raza com. Vizantea pe S. Gheorghe, de 49 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism marca Dacia, având o îmbibatie alcoolică de 0,65 mg/l alcool în aerul expirat. In cauza politistii au intocmit dosar penal, in care efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul avand o imbibatie alcoolica peste limita legala.

La data de 05.04.2011, orele 19.30, politistii focsaneni l-au identificat pe C. Mihai, de 33 ani, din mun. Focsani, care a condus autoturismul marca Espero pe str. Constructorului, având o îmbibatie alcoolică de 0,57mg/l alcool în aerul expirat si care, după ce a acrosat un autoturism marca Cielo, care era oprit, a părăsit locul accidentului.

In cauza a fost intocmit dosar penal, in care se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul avand o imbibatie alcoolica peste limita legala si parasirea locului accidentului fara incuviintarea organelor de politie.

RADARE 07.04.2011: DN 2 – E 85: Obrejiţa- Urechesti; Urechesti- Popeşti; Călimăneşti- Haret; Pufeşti-Domneşti; Garoafa- Bizigheşti; Focşani- Goleşti; Obrejiţa- Dumbrăveni; Popeşti- Dumbrăveni; Pufeşti- Călimăneşti; Haret- Domneşti; Focşani;

Comunicat primit de la Biroul de presă al I.P.J. Vrancea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.STIRI LIVE