DRAMĂ: Selfie mortal în Gara Focșani. Un student de 22 de ani a murit noaptea trecută, la 3 zile după înmormântarea bunicii sale. Tatăl său a avut două postări parcă premonitorii, pe 2 octombrie.

”Noaptea trecută, în jurul orei 3.50, Poliția Transporturi Feroviare a fost sesizată telefonic de către impiegatul de mișcare al Statiei CRF Focșani, despre faptul că doi tineri s-au urcat pe vagonul unui tren de marfă și s-au electrocutat.

Din primele verificări s-a stabilit că cei doi ar fi urcat pe vagon pentru a-și face poze. Unul dintre tineri a reușit să coboare de pe vagon, având arsuri minore la nivelul mâinilor, celălalt nu a reușit însă să coboare și a decedat. Ambii sunt din Focșani, cel care este în viată are 24 de ani (n. r. – Tiberiu Copaci, fiul lui Mihai Copaci, fost șef al CAS Vrancea), iar cel care a decedat are 22 de ani (n. r. – Teodor Șuteu)”

Comunicat IPJ Vrancea

UPDATE: Tânărul de 22 de ani care a murit se numește Teodor Șuteu (foto, alături de familie), terminase Facultatea la Londra și se pregătea de master. El este fiul unui angajat MApN, Florin Șuteu. Acesta postase două mesaje parcă premonitorii, pe 2 octombrie, cu o zi înaintea trecerii la cele veșnice a mamei sale și cu 7 zile înainte de decesul fiului său.

Dumnezeu să-i odihnească în pace!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.