DRAMĂ: Accident mortal la Tulnici. Doi oameni au murit în această dimineață

UPDATE (comunicat IPJ): La data de 5 aprilie 2014, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Tulnici au fost sesizaţi despre faptul că K. Zoltan, de 27 de ani din municipiul Tg. Secuiesc, sat Lunga, judeţul Covasna, (din Tinoasa, conform unor precizări făcute pe Facebook de către un cunoscut al celor doi) în timp ce conducea un autoturism marca ARO şi remorcă, pe direcția Ojdula-Lepșa, pe fondul neadaptării vitezei de deplasare la condiţiile de drum în pantă, în curbă şi din cauza carosabilului umed, a pierdut controlul direcţiei de mers şi a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se în afara acesteia.

În urma impactului, un copac din afara părţii carosabile a fost smuls din rădăcină, iar pentru scoaterea pasagerului din dreapta a fost necesară intervenţia echipajului de descarcerare. În urma accidentului, a rezultat atât decesul conducătorului auto cât şi a pasagerului din dreapta K. Zoltan, de 57 de ani din municipiul Tg. Secuiesc, sat Lunga, jud. Covasna. Cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a modalităţii de producere a accidentului.

…………………………………………………………………………………

Doi bărbați din Tg. Secuiesc au murit în această dimineaţă, după un accident rutier produs pe DN 2D la 5 km distanţă de Greşu.

Doi bărbaţi, tată și fiu, au murit după ce mașina Aro în care se aflau s-a răsturnat într-o curbă. Cei doi se îndreptau către piața din Tulnici, pentru a vinde cartofi. Vom reveni cu detalii.

Accident aro Gresu

2 Responses to DRAMĂ: Accident mortal la Tulnici. Doi oameni au murit în această dimineață

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.