DRAMĂ: A murit Stan Gheorghiu, fostul președinte al AJF Vrancea

 

Stan Gheorghiu, presedintele AJFUPDATE: Stan Gheorghiu va fi înmormântat duminică, 14 februarie, la Cimitirul Nordic din Focșani, acolo unde este depus sicriul în aceste zile. Ca o tristă coincidență, sâmbătă, 13 februarie, la Galați va avea loc înmormântarea fratelui ex-președintelui AJF, mort în urmă cu 2 zile, la vârsta de 83 de ani.

Știrea inițială:

În această seară, în jurul orelor 18.30, fostul președinte al Asociației Județene de Fotbal Vrancea în perioada 1991 – 2010, a murit după un stop cardiac.

Timp de mai multe ore, Stan Gheorghiu (foto stânga) s-a aflat la Terapie Intensivă, la Spitalul Județean, însă medicii nu l-au mai putut salva. În această dimineață, în timp ce se afla în apartamentul său din cartierul Sud, Stan Gheorghiu a căzut și s-a lovit la cap, mai mulți vecini venind în apartament pentru a-l transporta de la etajul 4 în fața blocului, de unde a fost luat de Salvare și dus la spital.

Vasile Avram (primul din stânga)

Stan Gheorghiu (primul din dreapta), în timpul unei ședințe

Pe 21 martie, Stan Gheorghiu ar fi împlinit 67 de ani. Fost jucător de fotbal, antrenor, președinte de club și observator al AJF Vrancea, Gheorghiu și-a dedicat aproape toată viața sportului-rege. În urmă cu câțiva ani, ex-președintele AJF și-a pierdut și fiul, Cristi Gheorghiu, care avea doar 30 de ani.

Condoleanțe familiei. Dumnezeu să-l ierte!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.STIRI LIVE