DRAMĂ: A murit fostul şef al OPC Vrancea, Gheorghe Enache

Astăzi, a încetat din viaţă Gheorghe (Gigi) Enache, după o grea suferinţă, cel care a ocupat timp de 11 ani, funcţia de şef al Oficiului pentru Protecţia Consumatorului Vrancea. Dumnezeu să-l odihnească!

OMAGIU ADUS UNUI COLEG

Un coleg drag, un om de onoare, un prieten adevarat a disparut astazi dintre noi. Domnul Enache Gheorghe s-a stins din viata fulgerator, in liniste, alaturi de familie , dupa o viata intreaga de munca neobosita si realizari.

Din 1985 , a condus institutia noastra timp de 11 ani, depunand toate eforturile sa imbunatateasca activitatea acesteia si sa cladeasca un colectiv de oameni competenti.

A fost un foarte bun manager , bun organizator , a stiut sa gestioneze intreaga activitate si relatiile interumane din institutie sau din afara acesteia cu diplomatie, dar cu fermitate.

Din 1996, alti 11 ani a fost directorul adjunct al institutiei sau sef serviciu . Desfiintarea functiei nu l-a indepartat de colectivul nostru, din contra, s-a apropiat sufleteste de fiecare dintre fostii subordonati.

Nu a existat problema pe care sa nu incerce sa o rezolve, atunci cand i se solicita ajutorul , indiferent de ce implica aceasta. Neobosit si deschis la nou, nu a incetat sa invete in permanenta , sa se perfectioneze si sa isi exprime interesul pentru tot ce era de actualitate.

In martie 2010, la restructurarea institutiei , a hotarat sa iasa dansul la pensie anticipat, pentru ca un coleg sa ramana in serviciu. Un astfel de om era domnul Enache Gheorghe.

Multe se pot spune despre activitatea de peste 25 de ani in aceeasi institutie, dar cuvintele sunt de prisos in aceste momente triste in care nu ii mai putem aduce decat un omagiu din toata inima celui ce ne-a fost ani la rand bun coleg si prieten .

Ne exprimam regretul pentru trecerea intr-o alta lume, in mod sigur mai buna, fara rautati si meschinarii .

Dumnezeu ii alege pe cei buni si in mod sigur l-a ales pe Domnul Enache Gheorghe sa ii fie alaturi.
Va ramane in memoria noastra pentru totdeauna.

 Comunicat primit de la OPC Vrancea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.STIRI LIVE