Dragnea spune că Oprişan nu are nici o treabă în chestiunea discuţiilor PSD & Băsescu

liviu-dragneaSecretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a evitat, joi seară, să spună cu cine a vorbit Traian Băsescu pe subiectul desemnării premierului, el menţionând doar că nu este vorba despre un om care a fost în PD şi că “nu e numai unul”, deşi nu toţi au vorbit direct cu preşedintele.
“Este un om care nu a fost în PD.

Nu o să aflaţi de la mine lucrul ăsta. Vom discuta în partid. Nu e numai unul. Repet, eu nu spun că au vorbit cu Traian Băsescu”, a spus Dragnea la Realitatea TV.

El a ţinut să amintească faptul că el este unul dintre cei patru care au inventat şi au construit USL.

“Sunt prieten şi camarad cu Victor Ponta şi am fost împreună în situaţii grele şi nu l-am lăsat şi nu m-a lăsat. Să fac complot ca să ce? Să nu mai fie Victor? Am auzit şi de Marian Oprişan, Nicuşor Constantonescu şi Radu Mazăre. Este exclus. Oamenii aceştia nu au nicio legătură cu aşa-numitul complot.

În ceea ce priveşte aceste discuţii, noi vom face o analiză în partid. Este incorect faţă de colegi să vorbim la televizor, cei care ştim cu certitudine ce cu cine a vorbit. Vom avea o discuţie în partid foarte serioasă pentru că nu e în regulă ca într-o campanie extrem de importantă să se întâmple aceste lucruri. Este vorba de nişte decizii ale Congresului”, a mai spus Dragnea.

Articol preluat de pe Mediafax.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.STIRI LIVE