"Dosarul coruptiei", scos de pe rol si trimis la Cluj-Napoca! Oprisan, Rusu, Diaconu, Teodorescu, Costeanu si Iacob merg incet, dar sigur, spre prescriptie!

Celebrul “dosar al coruptiei” va reveni la Judecatoria Cluj-Napoca dupa ce instanta focsaneana l-a scos de pe rol pe 1 septembrie, avand in vedere decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie. Speta in care Marian Oprisan, presedintele CJ Vrancea, este judecat pentru abuz in serviciu, alaturi de alti cinci inculpati, are o vechime de patru ani si doua luni de cand a ajuns pentru prima data in fata judecatorilor. Oprisan, Liviu Rusu, Mircea Diaconu, Valeria Teodorescu, Valeriu Iacob si Ion Costeanu sunt acuzati ca au schimbat destinatia fondurilor de la buget. Obiectul dosarului: infracţiuni de corupţie (Legea nr. 78/2000), art. 291 Cod penal si art. 248 Cod procedura penala.

0 Responses to "Dosarul coruptiei", scos de pe rol si trimis la Cluj-Napoca! Oprisan, Rusu, Diaconu, Teodorescu, Costeanu si Iacob merg incet, dar sigur, spre prescriptie!

  1. bogdan 04/09/2010 at 09:47

    Ce mai conteaza ca avem un Presedinte penal atata vreme cat traim intr-o provincie europeana?!

    Răspunde
  2. george b 04/09/2010 at 14:30

    ce mai conteaza ca dl c irimia il pupa ….. pe portofel cand a zis ca s-ar putea sa lucreze la scormonitoru. noapte buna cristi!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.