DRAMA: Adina Vizitiu a murit in conditii neelucidate inca! Poliţia vrânceană este in doliu!

La data de 14.11.2010, ora 17.10, angajaţii secţiei UPU a Spitalului de Urgenţă Focşani au sesizat telefonic Dispeceratul I.P.J.Vrancea despre faptul că la această unitate a fost adusă la Vizitiu Adina Manuela pentru îngrijiri medicale. Ulterior aceasta a intrat în “stop cardio respirator” şi nu s-a mai reuşit resuscitarea ei.

Vizitiu Adina-Manuela era ofiţer de poliţie, absolventă a Academiei de Poliţie A.I.Cuza – Bucureşti, promoţia 2007, avea gradul de subinspector de poliţie şi îşi desfăşura activitatea ca ofiţer de cercetare penală în cadrul Serviciului Rutier din I.P.J.Vrancea.

La data producereii evenimentului Adina se afla în concediu postnatal deoarece născuse pe data de 04.11.2010. Cauzele decesului vor fi stabilite în urma autopsierii cadavrului de către SML Vrancea. Înmormântarea va avea loc în comuna Gheorghe Doja, judeţul Ialomiţa, în data de 16 noiembrie, în jurul orelor 12.00.

Agresiune în bar. La data de 13.11.2010 orele 20.30, Politia Mun Adjud a fost sesizata despre faptul ca la un barul din Municipiul Adjud s-ar fi produs un scandal. La fata locului s-a deplasat o patrula de ordine publică ce a identificat in incinta barului o persoana de sex masculin aflata sub influenta bauturilor alcoolice care avea in mana stanga o sticla sparta si se manifesta violent indignand consumatorii din bar.

S-a procedat la imobilizarea si conducerea acestuia la sediul politiei, ulterior fiind identificat in persoana lui R. ALIN, de 23 ani, din localitate.

La fata locului s-a mai identificat si gestionara unitaţii L. IOZEFINA, de 42 ani de la care s-a ridicat o lama de cutit avand lungimea de 14 cm si latimea de 2 cm, aceasta declarand ca apartine tanarului care a dat cu acest cutit intr-o masa din bar.

Cercetările sunt continuate de poliţişti, iar celui în cauză i s-a intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de port ilegal de arma alba, ultraj contra bunelor moravuri si distrugere.

Decese cercetate de poliţişti. La data de 14.11.2010, poliţiştii din Vrâncioaia au fost sesizaţi de primarul comunei, D. Ion, depre decesul lui C. ION, de 76 ani, din localitate. Cercetările au stabilit că cel în cauză, în timp ce se afla urcat în podul casei, s-a dezechilibrat şi a căzut lovindu-se la nivelul capului rezultând decesul. Cadavrul a fost depus la SML Vrancea în vederea efectuării necropsiei.

La data de 14.11.2010 orele, poliţiştii din Panciu au fost sesizaţi de C. Ion, din localitate, despre faptul că vecinul său A. JAN, de 60 ani, din localitate, se află decedat în curtea casei. Cerfetările au stabilit că acesta locuia singur, pe corp nu prezenta urme vizibile de violenţă şi era cunoscut consumator frecvent de băuturi alcoolice. Cadavrul a fost depus la SML Vrancea pentru efectuarea necropsiei.

Eveniment rutier. La data de 14.11.2010 orele 22.30, pe DN 2 – E 85, în interiorul localităţii Garoafa, M. Gabriela, de 50 ani, din municipiul Bacău, în timp ce conducea autoturismul marca Ford, pe fondul oboselii şi imprudenţei în conducere, a pierdut controlul direcţiei de deplasare, a pătruns pe contrasens unde s-a lovit frontal de un podeţ de beton de pe acostament.

În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a lui M. Gabriela. Cercetările sunt continuate de poliţişti în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

RADARE 16.11.2010 DN 2 – E 85: Obrejiţa- Urechesti; Urechesti- Popeşti; Călimăneşti- Haret; Pufeşti-Domneşti; Garoafa- Bizigheşti; Focşani- Goleşti; Obrejiţa- Dumbrăveni; Popeşti- Dumbrăveni; Pufeşti- Călimăneşti; Haret- Domneşti; Focşani;

Comunicat primit de la Biroul de presă al I.P.J. Vrancea

0 Responses to DRAMA: Adina Vizitiu a murit in conditii neelucidate inca! Poliţia vrânceană este in doliu!

  1. Un coleg 15/11/2010 at 17:08

    Cand vezi o astfel de drama ramai interzis…viata e un nimic! Sincere condoleante familiei!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.