DRAMĂ: Doliu în Poliţia vrânceană! Ofiţerul Daniela Gaby Manea a murit!

La data de 02.04.2011, orele 18.00, Comisar de Poliţie MANEA DANIELA-GABY, de 38 ani, Şef Serviciu Management Resurse Umane din cadrul I.P.J.Vrancea, a decedat la o clinică din Austria. Ofiţerul a absolvit Academia de Poliţie „Al. I. Cuza” Bucureşti, promoţia 1994 şi din anul 2009 ocupa funcţia de Şef Serviciu M.R.U. din cadrul I.P.J. Vrancea.

Sincere condoleanţe şi întreaga noastra compasiune familiei îndurerate la pierderea neaşteptată a colegei noastre, o profesionista desăvârşita, o colaboratoare de excepţie pentru noi cei ce am lucrat cu ea. Dumnezeu să o odihnească.

Evenimente rutiere

La data de 31.03.2011, orele 18.00, pe DJ 205 J, pe raza comunei Moviliţa, sat Diocheţi, poliţiştii din Panciu, l-au depistat pe D. Ion, de 45 ani, din localitate, în timp ce conducea o motocicletă marca Gillera, fără a poseda permis de conducere.

La data de 01.04.2011, orele 12.30, poliţiştii din Adjud l-au identificat pe F. Nicolae, de 24 ani, din comuna Căiuţi, judeţul Bacău, în timp ce conducea autoturismul marca Dacia, fără a poseda permis de conducere. Cercetările sunt continuate de poliţişti, iar celor în cauză li s-a întocmit dosar penal.

La data de 02.04.2011, orele 16.50, pe raza localităţii Goleşti, L. Dănuţ, de 47 ani, din municipiul Focşani, în timp ce conducea un autoturism a acroşat şi accidentat uşor pe A. Costică, de 80 ani, care circula pe o bicicletă, în acelaşi sens de mers cu autoturismul. Cercetările sunt continuate de politisti în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

Mandat de executare a pedepsei privative de libertate

La data de 01.04.2011, lucrătorii din cadrul Poliţiei Oraş Odobeşti, l-au încarcerat în Penitenciarul Focşani pe G. Dan, de 26 ani, din localitate, care poseda mandat de executare a pedepsei nr. 1650/24.03.2011, emis de Judecătoria Focşani, pentru comiterea mai multor infracţiuni de furt pe raza judeţului Vrancea.

Suspect de furt identificat de poliţişti

La data de 02.04.2011, poliţiştii din Focşani, împreună cu cei din cadrul P.P. Urecheşti, Coteşti şi Popeşti, au efectuat două percheziţii domiciliare, ocazie cu care la locuinţa lui O. Vasile Adi, de 34 ani, din comuna Urecheşti, a fost identificat un plug de vie, în valuare de 8000 lei, sustras din locuinţa lui L. Costel, din aceiaşi localitate, în cursul lunii Ianuarie 2011. Cercetările sunt continuate de poliţişti, pentru savarsirea infracţiunii de furt.

Tulnici – infracţiune de delapidare

La data de 02.04.2011, orele 07.30, poliţiştii din Tulnici i-au identificat pe N. Ionuţ, de 29 ani, din comuna Scorţeni, judeţul Bacău, Ş. Ion, de 39 ani, din comuna Ştefan cel Mare, judeţul Bacău şi M. Ion, de 47 ani, din comuna Schitu Frumoasa, judeţul Bacău, care sustrăgeau cantitatea de 78 litrii motorină, din rezervoarele utilajelor (excavatoare) pe care lucrau, urmand ca la terminarea programului sa şi-o insuseasca pentru a o transporta la domiciliile lor. Cercetările sunt continuate de poliţişti sub aspectul săvîrşirii infracţiunii de delapidare.

RADARE 04.04.2011: DN 2 – E 85: Obrejiţa- Urechesti; Urechesti- Popeşti; Călimăneşti- Haret; Pufeşti-Domneşti; Garoafa- Bizigheşti; Focşani- Goleşti; Obrejiţa- Dumbrăveni; Popeşti- Dumbrăveni; Pufeşti- Călimăneşti; Haret- Domneşti; Focşani; Adjud.

Comunicat primit de la Biroul de presă al I.P.J. Vrancea

One Response to DRAMĂ: Doliu în Poliţia vrânceană! Ofiţerul Daniela Gaby Manea a murit!

  1. omulvaly 03/04/2011 at 20:03

    Sincere condoleanţe ! Cea mai înţelegătoare poliţistă , Nu precupeţea niciun efort să ajute un coleg! O pierdere !

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.