Diaconul Sorin Mihalache, licenţiat în matematică şi teologie ortodoxă, vine la Focşani să vorbească despre “Viaţa spirituală în faţa provocărilor lumii moderne”

Sorin Mihalache trinitasAsociaţia Părinţi pentru Ora de Religie Vrancea va organiza un eveniment deosebit vineri, 4 decembrie, de la orele 18.00, la Ateneul “Mr. Gh. Pastia” din Focşani. APOR Vrancea îl va avea ca invitat pe diaconul Sorin Mihalache care va susţine conferinţa cu titlul “Viaţa spirituală în faţa provocărilor lumii moderne”.

Diaconul Sorin Adrian Mihalache este licenţiat în matematică (Universitatea „Al. I. Cuza“ din Iaşi) şi în teologie ortodoxă. Are studii de master în filosofie, psihologie, fizică teoretică şi teologie ortodoxă. A urmat cursurile doctorale la Facultatea de Filosofie de la universitatea amintită, este Secretar General al Centrului pentru Cercetări Interdisciplinare Avansate în Religie şi Ştiinţă (Univ. „Al. I. Cuza“ Iaşi) şi preşedinte al Asociaţiei pentru dialogul între Teologie şi Ştiinţă în România, sucursala Iaşi.

El consideră despre sine că, student la Matematică fiind, descoperirea vieţii spirituale a fost „ca o convertire“, iar pasiunea sa pentru dialogul religiei cu ştiinţele se explică prin faptul că „lumea, viaţa, sufletul nostru, semenii, sfinţii şi Biserica, toate sunt minunate, şi în toate descoperim imensitatea frumuseţii Creaţiei lui Dumnezeu ca pe un dar nepreţuit“. (“Lumina”).

Intrarea la eveniment este liberă.

Sorin Mihalache conferinta APOR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.