Deținutul evadat ieri a fost prins în această seară la Poiana Cristei. Cu

Vasilică Ciobotaru (39 de ani), deținutul condamnat la 22 de ani pentru omor (sentință primită în 2014) a fost prins în această seară (orele 21.45) în comuna Poiana Cristei (se ascundea la o stână din zonă). Ciobotaru se afla în închisoare de 14 ani, iar în urmă cu un an a cerut să fie eliberat condiționat. Instanța i-a refuzat cererea iar ieri deținutul a evadat de la punctul de lucru de la Golești.

În 2014, criminalul ucisese o bătrână de 73 de ani, din Boghești. Peste 200 de polițiști, jandarmi, lucrători la penitenciar și civili au fost angrenați în acțiunile de căutare. Felicitări oamenilor legii care l-au prins pe infractor. Acesta nu a opus rezistență când a fost descoperit. (C. S.)

UPDATE: Tot în această seară (orele 19.10), se pare că evadatul a intrat într-o casă din Poiana Cristei și a agresat o femeie, furându-i apoi 180 de lei. Femeia a anunțat Poliția și astfel oamenii legii au plecat spre zona respectivă. Ulterior, evadatul a fost prins la o stână din satul Petreanu, într-o zonă greu accesibilă, împădurită.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.