Deputatul traseist de Vrancea Florin Secară (UNPR), deranjat de critici pertinente pe Facebook. Nici Oprișan n-a făcut ce a făcut Secară.

Deputatul traseist de Vrancea Florin Secară, în prezent la UNPR, este deranjat peste măsură de criticile postate pe Facebook la adresa sa, astfel că cenzurează ce nu-i convine. Cel mai recent exemplu a fost postarea în care i se amintea de faptul că a schimbat 3 partide în mai puțin de 2 ani (PDL, PMP, UNPR). A se vedea ultimul comentariu din captura de mai jos, șters de Secară la aproximativ 30 de minute după postare:

Secara comentariu Facebook

După ce a șters comentariul, Secară a trimis un mesaj privat editorului coordonator al Vrancea Media, acuzându-l de presiuni.

Se vede ca inca esti afectat de la ultima discutie cand nu am vrut sa cedez presiunilor tale si nu am cumparat felicitari publicitare si nici spatiu publicitar de la tine …

Afirmațiile lui Secară, chiar dacă au fost făcute într-un mesaj privat, sunt incalificabile, de o manieră înjositoare pentru deputatul traseist. Niciodată, Vrancea Media nu a făcut presiuni la adresa deputatului traseist Secară. Ziarul nostru a trimis oferte de publicitate către sute de potențiali clienți și niciodată nu a făcut presiuni asupra cuiva pentru felicitări publicitare. Deputatul traseist Secară a primit în urmă cu mai bine de un an o ofertă din partea departamentului de publicitate al Vrancea Media și de atunci și până astăzi nu a fost niciodată ținta unei campanii de presă din partea Vrancea Media. Deci refuzul de a da felicitări publicitare nu are legătură cu insinuările lui Secară.

În altă ordine de idei, deputatul traseist PDL-PMP-UNPR Secară a beneficiat de publicitate electorală din partea Vrancea Media în campania pentru parlamentare din 2012, când a ieșit deputat datorită celor (doar) 72 de voturi în plus față de Raluca Ioan. Pentru publicitatea electorală din 2012, deputatul traseist PDL-PMP-UNPR Secară NU A PLĂTIT NICI UN LEU firmei care editează Vrancea Media. Ulterior, Secară nu a fost, după cum precizam, ținta vreunei campanii de presă din partea Vrancea Media.

Faptul că deputatul traseist Secară își permite acum să vorbească de presiuni la adresa sa denotă că este lipsit de logică, percepție realistă și are, pur și simplu, probleme de înțelegere când discută cu oamenii. Altfel, nu ne explicăm reacția sa la adresa editorului coordonator.

Așadar, Vrancea Media nu a avut și nici nu are vreo relație contractuală cu deputatul traseist Secară, iar echipa redacțională și managerială nu este intimidată de acuzațiile lansate de Secară.

Faptul că deputatul traseist Secară are un comportament duplicitar și ascunde adesea comentariile sau postările de pe Facebook care nu-i convin denotă că el este cel care are de manevrat interese și afirmații pe care le face apoi dispărute din mediul online.

Iată încă o dovadă (mai jos). Secară promova mesaje de alegeri în care anunța ce avans are Ponta, iar la câteva zile distanță ștergea de pe Facebook postarea de mai jos și se lansa în laude la adresa lui Iohannis.

Să fie pentru că vrea să ajungă acum în al 4-lea partid din cariera sa?

PS: Nici Oprișan nu șterge comentariile negative la adresa sa, de pe FB, cu frecvența cu care o face Secară…

clic Secara si minciuni pe Facebook

4 Responses to Deputatul traseist de Vrancea Florin Secară (UNPR), deranjat de critici pertinente pe Facebook. Nici Oprișan n-a făcut ce a făcut Secară.

 1. danb 21/11/2014 at 01:23

  Domnul Secara pare sa aiba oarece probleme de natura psihica in ultimul timp. Si pe mine m-a facut “biet sclav de Frankfurt” pe mesaj privat referindu-se la faptul ca imi castig banii in Occdent si nu in Romania ca dansul. Daca pe definitia termenului “sclav” in lumea moderna si daca eu, ca patron cu 7 angajati, ma pot incadra aici ne putem contra in schimb nu exista dubii pe definitia cuvantului “prostituata”. Cred ca acest cuvant il descrie perfect pe domnul Secara.

  Răspunde
  • Ing. Ciubuc Viorel 21/11/2014 at 16:51

   Pe inginerul Ciubuc Viorel l-a “mancat in fund” si a cautat sa lupte impotriva comunismului. L-a mancat in fund pentru ca toti (prieteni si dusmani) il “sfatuiau” : Ce dom,le te doare gura? Zi si tu ca ei”la lala .! Dar ing. Ciubuc a luptat impotriva unui sistem totalitarist. Pe mana cui a ajuns sa-si dea cu parerea despre acest MARTIR -Ciubuc? Un imbecil ,Grigorica – securest din tata in fiu- un altul ca Dumbrava, sa nu mai punem pe cei care trebuie sa respecte Constitutia si legile tarii. Dvoastra (dle.tovaras) Secara sunteti un ins prea mic sa apareti in oboseala mea, de a va da
   cat de cat putina atentie.

   Imi place poporul roman, fac parte din el si ma straduiesc sa-i dau respectul cuvenit. Acelasi lucru l-a facut acest popor pentru mine, cand un ofiter securist din Teleorman ii raspundea criminalului marsav, CANDEA (un bandit CANDEA) care ma vroia sa dispar prin orice murdarie a unui process politic penal. Iata afirmatia minunatului ofiter din Teleorman despre mine, CV. “IN ZONA SE BUCURA DE PRESTIGIU”. Si aceasta in anul 1980. Nu este asa ca a fost si este MINUNAT?

   Dvoastra ce ati facut …….Secara? Rudele (nu prietenii) si alti cetateni, v-au dat votul pentru ca Secara sa fie DEPUTAT. SEcara al nostru are principii cu care suntem de acord. Ce face Secara cu aceste principii ale admiratorilor? Se CARA cu principii cu tot la cei pe care i-a dusmanit pana acum. Cum s-a dus acolo ? Umilindu-si alegatorii. Acesti alegatori pe care i-a considerat nimicuri. Precum se spunea din antichitate despre moartea si ingroparea unor stapani de sclavi:
   Sclavii plangeau, nu ca le-a murit stapanul. Ci pentru ca ei erau ingropati de vii, impreuna cu el.

   Principiul acesta al lui Ciubuc nu este numai pentru Secara, ci pentru toti fugarii de la un partid la altul. De aceea scriam intr-un comentariu despre Tariceanu sau flamboiantul. Acestia se si vedeau numiti pe functiile cele mai mari “Eu presedintele si Dl. Ponta PM.
   Cred ca cea mai mare greseala a dlui. Ponta a fost aceasta unire cu vanatorii OSULUI, chiar unii sa scape de unele urmariri ilicite.
   Cum se numesc cei care fac ceea ce a facut Secara? LASI, TRADATORI, DEZERTORI.Buni de
   pedeapsa atribuita fiecarei categorii.
   Poporul roman = la aceste alegeri = a avut sa discearna comportamentul acestor fugari.Felicitari. Chiar si eu scriam: Cum sa votezi pentru lasi precum TARICEANU ? Nu ca a luat cineva parerea mea in consideratie; poporul roman a gandit singur, fara “ajutorul” inginerului Ciubuc.
   Dl. Ponta castiga mult mai mult daca declara: Suntem partidul cel mai puternic. Nu avem nevoie de tradatori care cine stie ce “bube” au pe cap si acum vor sa se refugieze la noi. Dumneavoastra, dle Secara, daca n-ati strans “bani pentru zile negre” asteptati-va la zile grele, cand si cei mai apropiati va vor ocoli. Nu le mai sunteti folositor cu nimic. Ba din contra.
   Izolarea aceasta eu, ing.Ciubuc Viorel am simtit-o pe pielea mea, atunci cand prietenii si cunoscutii ma ocoleau si treceau pe celelalt trotuar. Doar unii “prieteni” =cum de exemplu ing.MLADIN impreuna cu socrul – protopopul MUNTEANU = ma urmareau si ma incondeiau la SECU.
   Cat despre disputa cu Vrancea Media, va rog sa ma credeti ca iau de bune ce spun ei, nu ce spune un fugar si las.

   Răspunde
   • Valentin F. 21/11/2014 at 16:52

    Secară nu-si va gasi locul nicaieri,niciodata domnu Ciubuc.Si nici nu va intelege asta.Pretenii stiu de ce……

    Răspunde
 2. Diane Nickelson 21/11/2014 at 20:11

  Aparent, i-am dat prea multa atentie acestui Secara.
  Comentariul meu a fost adresat acelor care au fost scrisi
  de dl.Stancu in :Gestionarea unei Victorii”. Alianta dlui.
  Ponta cu aceste specimene lase, I-a adus in situatia de a
  pierde catastrofal.Poporul roman a venit la vot si a “pontat”
  evenimentul. Dl. Ponta n-a pierdut ,numai presidentia aliindu-se cu acesti dezertori dar,a pierdut superio-
  ritatea partidului in tara,a pierdut total INCREDEREA po-
  porului.
  O previziune a la Ciubuc: TIRIAC=Ar fi o mare greseala.
  Zgarcitul =dupa cum spun multi= nu este chiar “usa de bi-
  serica”. Ba NU PREA ESTE DE LOC-vorba olteanului.
  ing. Ciubuc V

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.