Deputatul Ion Ștefan l-a reclamat la Poliție pe consilierul local PSD Radu Nițu, acuzându-l că l-a amenințat de față cu fiul său!

FOTO: Consilierul PSD Radu Nițu este acuzat de deputatul Ion Ștefan că l-a amenințat de față cu copilul său!

Dincolo de a fi politicieni, ar trebui să nu uităm să fim oameni și să avem proprietatea cuvintelor, cu atât mai mult atunci când suntem în preajma copiilor. Am cântărit mult înainte de a face public acest episod, la fel cum am cântărit și decizia de a anunța autoritățile competente.

În momentul în care tu, ca ales local, nu îți măsori cuvintele și ameninți în public, atunci când eu, în calitate de părinte și de cetățean al Focșaniului sunt alături de familia mea, de copilul meu, de apropiații mei, consider că tu, domnule Radu Nițu, ai discernământ și ești conștient că vorbele și amenințările pe care le proferezi nu pot rămâne fără răspuns.

Am rămas stupefiat de amenințarea acestuia în Consiliul Local, acolo unde democrația s-ar pedepsi cu pistolul, în gândirea acestui pesedist, cu afinități comuniste dovedite. Presa i-a sancționat derapajul. Din partea șefilor săi politici nu am auzit nicio mustrare. Probabil chiar s-au bucurat și i-au dat dreptate când a spus ceea ce gândește la adresa Opoziției, iar dacă nu ne-am uita la anul în care suntem, probabil ne-am gândi că suntem în anii ceaușismului.

Însă în momentul în care eu și copilul meu suntem amenințați, în plină stradă, chiar de Ziua Copilului, când particip alături de sute de părinți și copii la bucuria celor mici, atunci amenințările, domnule Radu Nițu, nu pot rămâne fără răspuns. Așa că, pentru că insistați să amenințați cu ”împușcarea”, domnule consilier PSD, ”pistolarul” din CL, o să răspundeți în fața legii și a polițiștilor pentru agresivitate și derapaje. Astăzi am depus plângere la Poliție pentru că nu îmi doresc ca al meu copil să învețe într-o școală unde dumneavoastră sunteți administrator, pentru că nu îmi doresc ca al meu copil să fie terorizat de agresivitatea unui om de la care se așteaptă responsabilitate, pentru că îmi doresc ca amenințările aduse consilierilor locali PNL și mie personal să fie explicate polițiștilor și sancționate conform legii și pentru că focșănenii nu merită a fi reprezentați de astfel de oameni. Nu am așteptări că PSD vă va sancționa, dar am deplină încredere în Poliția Română că aplică legea și sancționează infractorii, de orice fel.

Deputat PNL Ion Ștefan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.