Deputatul Alin Trăşculescu : ”Îi reamintesc lui Marian Oprişan că este singurul care a reuşit să mânjească această sfântă sărbătoare a românilor”

PDL dezaproba modul penibil in care presedintele PSD Vrancea Marian Oprisan a ajuns sa nege evidenta, si anume ca liderii PSD, in frunte cu Victor Ponta, au fost huiduiti la Focsani cu ocazia manifestarilor dedicate Unirii Principatelor.

Prin mai multe pozitii publice exprimate in ultimele zile, Marian Oprisan incearca, insistent, sa acrediteze ideea ca PDL Vrancea ar fi apelat la persoane din alte judete pentru a participa la manifestarile din 24 ianuarie. De asemenea, seful PSD Vrancea emite consideratii ridicole despre “150-200 de oameni care au avut consemn să fluiere”.

O piata intreaga v-a fluierat si v-a huiduit, domnule Oprisan, atunci cand ati incercat sa politizati acest eveniment. Reactia oamenilor l-a determinat si pe co-presedintele USL, Victor Ponta, sa renunte la propriul discurs, si, sa plece de la Focsani cu o lectie invatata: manipularea si populismul nu mai tin nici macar in judete inca reprezentate de baroni PSD, pe care le credea “securizate”.

“Ziua de 24 decembrie este o sarbatoare simbol pentru toti cetatenii judetului, pe care Oprisan a incercat sa o transforme intr-un amplu miting anti-putere. Observ ca ceea ce i-a deranjat pe Marian Oprisan si pe Victor Ponta este faptul ca o piata intreaga a sanctionat tentativa de politizare, de catre USL, a acestui eveniment.

Ii reamintesc lui Marian Oprisan ca este singurul care a reusit sa manjeasca aceasta sfanta sarbatoare a romanilor si in special a vrancenilor, prin readucerea in Piata Unirii, dupa terminarea festivitatilor, a catorva zeci de PSD-isti recuperati din autocarele care nu apucasera sa plece spre Homocea, Corbita si Boghesti.

Militantilor PSD transformati ad-hoc in protestatari li s-au adus pancarte cu sloganuri anti-guvernamentale chiar din sediul Consiliului Judetean. De altfel, din informatii sigure, Marian Oprisan le-a reprosat catorva primari social-democrati faptul ca la discursul sau au huiduit si numerosi membri PSD, din randul celor adusi sa il fluiere pe prefectul judetului.

Resping categoric minciunile presedintelui CJ Vrancea, Marian Oprisan, potrivit carora la manifestarile de 24 ianuarie ar fi participat militanti ai Partidului Democrat Liberal din Galati sau Braila.

In privinta “capilor lumii interlope din comuna Tulnici”, pe care Marian Oprisan tine sa-i asocieze cu PDL, am un singur comentariu: sper ca presedintele PSD Vrancea nu se refera la oamenii de incredere ai regretatului primar Vasile Agurida, inmormantat cu onoruri militare chiar in prezenta d-lui Victor Ponta, care intr-adevar s-au aflat pe 24 ianuarie in Piata Unirii”, a declarat presedintele PDL Vrancea, deputatul Alin Trasculescu.

PDL ii sugereaza lui Marian Oprisan ceva mai multa modestie si realism, cu atat mai mult cu cat nu prea are cu ce se lauda in cei 15 ani de cand conduce Consiliul Judetean. Intelegem ca presedintele PSD Vrancea se vede obligat sa ofere explicatii sefilor sau de partid, dar a vorbi de “fluerasi adusi de la Galati si Braila” frizeaza deja ridicolul.

Comunicat primit de la PDL Vrancea

One Response to Deputatul Alin Trăşculescu : ”Îi reamintesc lui Marian Oprişan că este singurul care a reuşit să mânjească această sfântă sărbătoare a românilor”

  1. gogu 28/01/2012 at 08:50

    L-am văzut pe domnul Trășculescu făcând semne de pe scenă să se huiduie. Atât domnul Oprișan cât și cel care anunța cine vorbește au făcut apel la civilizație, dar poporul este mult prea dezbinat și înverșunat de nedreptate, foame și neputință. Nu Oprișan a degenerat manifestarea ci prezența acestui domn Trășculescu ce n-a reușit în 4 ani să așeze măcar o cărămida în beneficiul electoratului care l-a votat și i-a dat posibilitatea ca la redistribuire să ocupe un loc în Parlamentul României

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.STIRI LIVE