Democrat-liberalii vranceni afirma ca Oprisan da dovada de cinism si arunca minciuni pe metru patrat!

Editor stire: Cristi IRIMIA

Democart-liberalii nu au intarziat cu replica, dupa ce presedintele PSD Vrancea, Marian Oprisan, lansase un atac pe care Vrancea Media l-a publicat in aceasta seara, si in care seful CJ o acuzase pe directoarea adjuncta de la DSVSA, Mariana Amaricai, de faptul ca strange sponsorizari pentru PD-L, dar se da ca fiind din partea lui Oprisan. Iata replica democrat-liberalilor:

“PDL Vrancea respinge categoric acuzatiile lansate astazi de seful PSD Vrancea, Marian Oprisan, intr-o declaratie de presa in care cinismul este egalat doar de densitatea minciunilor pe centimetru patrat.

Din nefericire pentru acest personaj, credibilitatea lui Marian Oprisan este nula. In schimb, opinia publica mai asteapta si astazi raspunsuri de la Marian Oprisan cu privire la mai multe aspecte neelucidate legate de activitatea sa, printre care:

– Ce s-a intamplat cu milionul de dolari adunati prin „sponsorizari” de la oamenii de afaceri , suma pretinsa a fi fost destinata revigorarii fotbalului focsanean? (sursa – George Baesu, fost prefect PSD)

– Care este suma totala a sponsorizarilor fortate, adunate in decursul timpului pentru diverse chermeze si actiuni electorale, si de ce nu se regasesc ele in executiiile bugetare al CJ Vrancea? ( sursa – presa
vremii)

– Unde s-au volatilizat cele doua milioane de euro din imprumutul extern de la Ministerul Transporturilor, bani alocati CJ Vrancea in anul 2004? (sursa DNA)

In lipsa unor raspunsuri complete la aceste intrebari legitime, PDL Vrancea considera ca ultima iesire publica a presedintelui CJ este o incercare patetica de a abate atentia de la adevarate drame umane care au ca autor moral conducerea Consiliului Judetean. Ultima dintre aceste tragedii s-a petrecut pe „infernalul” DJ Focsani – Suraia (n. r. – ieri a murit un sofer care efectua o depasire pe drumul respectiv), a carui reabilitare a fost in mod constant refuzata de presedintele CJ Marian Oprisan pentru simplul motiv ca primarul comunei Suraia este membru PDL”.

Comunicat primit de la Biroul de presa al PDL Vrancea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.