Delegația PNL Vrancea a depus o coroană de flori la Mausoleul Mărăști

Aseară, la Mausoleul din Mărăști, eroii din Primul Război Mondial, căzuți în bătălia derulată între 11 și 19 iulie 1917, au fost comemorați de către autorități, cu sprijinul militarilor Brigăzii 8 LAROM „Alexandru Ioan Cuza” și al preoților care au oficiat slujba de pomenire. La final, Corul Pastorala a susținut un mini-recital.

La eveniment a participat și unul dintre soldații vrânceni răniți grav într-un teatru de operațiuni din afara țării, ca un mesaj transmis de Armata Română că eroi sunt și cei care au avut de suferit în misiuni militare derulate și în afara teritoriului țării noastre.

Partidul Național Liberal Filiala Vrancea a avut la eveniment o numeroasă delegație, condusă de către senatorul Cătălin Toma, președintele PNL Vrancea, și deputatul Ion Ștefan. ”Pe frontul de la Mărăști, aproape 1500 de soldați au căzut la datorie, în acele zile fierbinți ale anului 1917. Le vom păstra o veșnică recunoștință”, a declarat senatorul Cătălin Toma.

A fost prima mare victorie a Armatei Române, condusă de mareșalul Averescu. Mereu trebuie să învățăm din sacrificiul soldaților români”, a adăugat deputatul Ion Ștefan.
Delegația liberală a depus o coroană de flori în memoria eroilor români. Dumnezeu să-i odihnească în pace pe cei care s-au jertfit pentru pământul strămoșesc!

Departament Comunicare PNL Vrancea, 21 iulie 2018

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.