Decanul Baroului Vrancea, avocatul Ioan Ioanovici, a fost primul focşănean care a semnat pe lista susţinătorilor independentului Cristi Irimia

Cristi Irimia este, oficial, primul candidat independent la Primăria Focşani şi Consiliul Local Focşani, după rămânerea definitivă a candidaturii sale, în lipsa unor contestaţii, neformulate de vreo persoană, organizaţie sau partid politic. Începând de astăzi, independentul Irimia va prezenta o serie de personalităţi publice care au decis să-l susţină în demersul său pentru o comunitate mai bună.

“Cunosc mulţi oameni pe care îi stimez şi cărora le urmăresc cu atenţie carierele, de mai mulţi ani de zile. Printre acestea se numără domnul avocat Ioan Ioanovici, decanul Baroului Vrancea, cel care a fost primul focşănean ce mi-a semnat pe lista susţinătorilor, din cei aproape 3.000 de oameni care au crezut şi cred, într-un fel sau altul, în demersul meu.

Alţi 50 de avocaţi au semnat pentru mine, pe lista susţinătorilor. Gestul este mai mult decât apreciabil, câtă vreme vine dintr-o zonă foarte sensibilă a societăţii: zona justiţiei, cea năpădită de probleme, atât la nivel de judeţ, cât şi la nivel naţional. Inclusiv procurori şi judecători au semnat pe lista mea de susţinători, motiv pentru care le mulţumesc public.”

Cristi Irimia si Ioan Ioanovici

FOTO: “Alături de domnul Ioan Ioanovici, decanul Baroului Vrancea, un profesionist desăvârşit de la care am avut şi am multe de învăţat”.

“Am început, aşadar, prezentarea susţinătorilor mei cu “şeful de campanie” :), domnul Ioan Ioanovici, un om deosebit, echilibrat, vertical, un om pentru care politica a însemnat un cumul de principii de respectat, nu un mijloc prin care anumite persoane să-şi rezolve interesele personale.

Deşi în acte încă este membru al PNL Vrancea, domnul Ioan Ioanovici s-a retras din viaţa politică şi publică de mai bine de cinci ani, nemulţumit de scindarea PNL de către “grupul Stolojan”. De atunci a preferat să se ocupe doar de avocatură, iar în acest an a fost ales decan al Baroului Vrancea.

Ioan Ioanovici: “Am candidat şi eu, imediat după 1989, ca independent, pentru Senatul României şi am obţinut 33.000 de voturi în Vrancea. Dacă aş fi candidat pentru un partid aş fi ieşit senator, însă nu regret că n-am intrat în Parlament. În viaţă trebuie să ai o atitudine profesională şi categorică atunci când vine vorba de principii”.

6 Responses to Decanul Baroului Vrancea, avocatul Ioan Ioanovici, a fost primul focşănean care a semnat pe lista susţinătorilor independentului Cristi Irimia

 1. STEFAN CEL MIC 04/05/2012 at 10:59

  tu esti bun mai irimia sa scrii articole de sport

  Răspunde
  • Cristi IRIMIA 04/05/2012 at 11:14

   @ STEFAN CEL MIC: Eheee, de când aşteptam şi o reacţie de genul ăsta 🙂 Să ştii că nu e rău să ştii să scrii articole de sport 😉 Cristian Tudor Popescu, ai auzit de el, nu? 🙂 scrie şi el articole de sport. Sigur, eu sunt o furnică pe lângă el, ca jurnalist, dar dacă dumnealui şi-a “permis” să scrie articole de sport, la valoarea pe care o are, dă-mi voie, Ştefan cel Mic, să fiu bun (tu ai zis) când scriu articole de sport.

   Răspunde
 2. popica 06/05/2012 at 10:01

  cristinel, mai bine nu iti mai faci reclama singur prin vrancea media, ca arata naspa rau…

  Răspunde
  • Cristi IRIMIA 06/05/2012 at 10:33

   @ popica: Eu am vrut sa-mi anunt candidatura prin ZdV si MdV dar ce sa faci daca cei de acolo n-au dat nici o stire pe tema asta? :)) Sau ai fi vrut sa-mi fi facut cunoscute intentia de a candida si ideile prin telepatie? Dar poate imi oferi tu solutia la aceasta “problema”! 🙂
   PS: Orice candidat are acces nelimitat sa-si promoveze ideile si actiunile prin Vrancea Media!

   Răspunde
 3. ADEVARUL 2012 06/05/2012 at 13:30

  MULT SUCCES,DLE Cristi IRIMIA !!!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.STIRI LIVE