DE CE NU A FOST OPRIȘAN BĂRBAT? Președintele CJ Vrancea a rămas fără permis pentru o perioadă de 90 de zile.

Oprisan la Realitatea TV 1Amendat în urmă cu aproape 2 ani pentru că a depășit limita legală de viteză în județul Bacău (localitatea Nicolae Bălcescu), Marian Oprișan, președintele CJ Vrancea, a contestat procesul verbal de contravenție ajungând să se judece cu Poliția la instanțele băcăuane.

Contestația a fost depusă, inițial, la Judecătoria Focșani, pentru ca Oprișan să tragă de timp, fiind evident faptul că nu instanței focșănene îi aparținea competența teritorială de judecare a contestației, contravenția fiind aplicată pe raza județului Bacău. Astfel, Oprișan a putut să mai conducă nestingherit încă un an și ceva, tergiversând procesul.

Evident că la momentul evenimentului Oprișan a dat-o cotită, neavând curajul să spună ”Da, frate! am greșit!” Conform unor vorbe din popor, ești bărbat atunci când îți asumi o greșeală și consecințele ei.

Oprișan nu a fost bărbat în această chestiune simplă (aproape orice șofer a rămas o dată în viață fără permis pentru depășirea vitezei legale), astfel că nu ne putem aștepta să fie bărbat în situații mai complicate din cariera sa politico-administrativă!

One Response to DE CE NU A FOST OPRIȘAN BĂRBAT? Președintele CJ Vrancea a rămas fără permis pentru o perioadă de 90 de zile.

  1. danb 21/02/2016 at 00:06

    ” esti barbat ” intr-o societate care apreciaza si respecta un astfel de gest. In societatea noastra insa asumarea greselii te arunca in categoria “fraieri”, respectati sunt smecherii, de genul lui Oprisan. Deci dansul nu ar fi avut nimic de castigat din asumarea greselii, din niciun punct de vedere. Dat fiind profilul societatii romanesti justitia ar trebui sa lucreze mult mai exact, mai simplu si mai transparent. Faptul ca un dosar are nevoie de 1 an ca sa ajunga de la Focsani la Bacau nu e vina lui Oprisan ci a justitiei, el e doar un smecher care exploateaza la maxim slabiciunile sistemului. Concluzia este ca justia pe masura ce-si descopera slabiciunile sa incerce sa le solutioneze, nu sa spere la “barbatia” celor care incalca legea.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.STIRI LIVE