Daniel Drăgan a câştigat prima bătălie juridică în disputa cu primarul Valerică Chitic, de la Mărăşeşti. Decizia este executorie!

Daniel Dragan Marasesti

Valerică Chitic, şeful PDL Mărăşeşti

Valerică Chitic

Primarul oraşului Mărăşeşti a pierdut la fond procesul intentat de Daniel Drăgan (foto dreapta), directorul Căminului de Bătrâni. Chitic l-a concediat pe Drăgan pe baza unor argumente care n-au ţinut în faţa instanţei. “E o decizie normală impotriva unor masuri aberante luate de actualul primar al orasului Marasesti, masuri ce se vad si in investitiile realizate in oras: doua piscine si doua baruri. Cred ca se apropie nota de plata pentru cel mai slab primar de dupa 1990“, a declarat Daniel Drăgan.

Iată soluţia instanţei, publicată pe portal: “Admite contestaţia formulată de petent. Anulează dispoziţia de concediere nr. 677/24.07.2013 emisă de Primarul oraşului Mărăşeşti. Dispune reintegrarea contestatorului în funcţia deţinută anterior concedierii. Obligă intimata să plătească contestatorului despăgubiri egale cu salariile indexate, majorate şi reactualizate şi celelalte drepturi de care ar fi beneficiat contestatorul dacă nu ar fi fost concediat. Obligă intimatul la plata sumei de 1200 de lei cheltuieli de judecată. Cu apel în 10 de zile de la comunicare, cererea de apel urmând a fi depusă la Tribunalul Vrancea. Pronunţată în şedinţă publică azi 05.11.2013. Document: Hotarâre 646/2013 05.11.2013“.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.